Şikayeti ve savunmayı okudum ve taraflara herhangi bir ceza vermeme kararı aldım. Ancak iki tarafa da uyarılarım var.
@Butterfingers O an ki ruh halini senden başka kimse bilemez ama kendince saçma ya da kural ihlali olarak düşündüğün olaylara karşı aynı tutumla yaklaşmaman gerekiyor, sinirine hakim olman gerekiyor. Şikayet başlığındaki carjack maddesinin gerçekleşme anından bir kanıt göremedim ama olduğunu var sayıyorum ve bu sebepten uyarıyorum. Lütfen gergin olduğunda oyunda durmak yerine oyundan çık.
@CerrahBey Social Justice Warrior rolü yapmanda bir sakınca yok ancak kafa yiyip bile kavgaya nerde kalmıştık diye devam eden arkadaşlarım var etrafımda. Beyincik, omurilik soğanı filan diyorsun fakat o noktaya yumruk, silah dipçiği gibi yüzey alanı küçük ve sert bir cisimle vurmuyorsun. Yüzey alanı küçük olsaydı oluşturacağı basınçtan daha etkili olur, bayılmaya kadar giderdi. Ancak avuç içi gibi yüzey alanı aşırı geniş ve yumuşak bir yüzeyle vuruyorsun kişinin ensesine. Bu durumda bayılmasını, yerde acı halinde kıvrılmasını ya da dönüp sana vurmamasını beklemen saçma. Sen de beklentin olmadığı için karşı taraf gibi saçma hareketler yapmaya başlamışsın. Bu hareketlerinden dolayı seni de uyarıyorum ama benim asıl kızdığım, bu şikayette dikkatimi çeken ve uyarmam gereken kısım PM kanalı üzerinden mesajların ve tutumun. "Şikayet açılacaktır, şu sebepten açılacaktır, bu sebepten açık arttırmayı arttırıyorum" tarzı mesajlarla karşı tarafın çorbasına bir de sen tuz atmamalısın. Bu yaptığına tam olarak kışkırtmak deniyor ve eğer bu kadar yazdığının üstüne karşı taraftan bir hakaret ya da küfür çıksaydı o kişiye vereceğim cezanın bir miktar düşüğünü sana verirdim. Senin oyuncu olarak görevin, hatalı bir rol, olay görürsen bunu şikayet etmek, uyarmak değil. Uyarmak, gerekirse ceza vermek biz adminlerin işi, bırak biz yapalım işimizi. Karşı tarafı şikayet edeceksen şikayet edersin, etiketlersin. Üstüne oyundan şikayet açılmıştır tarzı bir mesaj yazarsın. Bu kadar. Ondan sonra sen yoluna, karşı taraf yoluna. PM kanalının kullanımı konusunda seni ilk ve son uyarımdır. Lütfen her olayda PM kanalına başvurma, PM kanalına güvenme.
Ayrıca "amcık" kelimesinde yönetim olarak bir hatamız olmuş. İngilizce karşılığı "cunt" olur ve özellikle İngiliz küfür havuzunda gayet yaygın kullanılır. Kusura bakmayın.