Konu: [ 23/11/2019 - Carlos Gusten ] Powergaming ve rolden kaçmak  (Okunma sayısı 130 defa)

#0 - 23.11.2019 16:41
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carlos Gusten - @Demirhan
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Devion Clancy ve Jason Danton
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/11/2019 - 15:44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Carlos Gusten'i kavga sırasında dövdük ve yere düştü. Arkadaşlarıyla birlikte onunda ellerini ve ayaklarını bağlayıp bagaja attık emote ile. Kendisi yaralı durumdaydı, yaralı süresinin bittikten sonra araca binmesini bekliyorduk. Carlos Gusten karakteri, yaralı süresi bittiği gibi ayağa kalktı ve bunny yaparak kaçmaya başladı. Kendisini PM'den dönmesi için uyardım, fakat dönmedi. Üzerine bir de PM ile bana, "bu yaptığın rol mü şimdi senin?" diye sorarak rolümü eleştirdi. Ki buna hakkı yok. Aynı sebepten Xecutioner isimli yönetici bana a-jail attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
  • Kanıt #1 (Kendisini sürüklediğim an)
  • Kanıt #2 (Kendisini bağlı bir şekilde bagaja koyduğum an, ve kendisinin kaçmaya başladığı an)

Kendisini halatla bağladığım kısım ekran görüntülerine yansımamış, chatlog.txt'den alıntı yapacağım. Log kontrolü yapılabilir.
Kod: [Seç]
23/11/2019 tarihine ait Clayton Wardell'ın chatlog kayıtları

[15:44:12] * Clayton Wardell torpitodan aldığı halatla Carlos'un ellerini ve ayaklarını sıkıc bağlar. Denizci düğümü a
[15:44:12] ..tar.
[15:44:17] * Jason Danton kapıyı açar.
[15:44:20] Argo Trey anahtarı saat yönünde çevirir ve aracın motorunu açmaya çalışır.
[15:44:25] • Savanna model aracın motoru çalıştı. (( Argo Trey ))
[15:44:25] * Clayton Wardell herifi kollarından tutarak kaldırır, aracın bagajına atar.
[15:44:32] * Carlos bağlı bir şekilde bagajda. (( Clayton Wardell ))

Ek açıklamalar(varsa): Kendisinin uyarılmasını istemiyorum, kuralda yazılı olan "hapis" cezasını almasını istiyorum. Rol zevkimi mahvettiler. Carlos Gusten ve rol arkadaşları yüzünden sabır limitlerim taştı ve haddim olmayarak karşı tarafın rolünü eleştirdim ve Xecutioner isimli yönetici bana a-jail uyguladı.

h4x

*
v2 Oyuncusu
#1 - 23.11.2019 16:42
Selam Devion Clancy karakterinin canlandırıcısıyım role şahitliğimi onaylıyorum. Benjamin, Dwayne ve Carlos bunny yaparak kaçmaya çalıştılar ve sürekli /do-/b kanallarını kullanarak rol zevkimizi sıfıra indirdiler. Umarım başka oyuncunun başına böyle bir durum gelmez.

#2 - 23.11.2019 16:44
Şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 23.11.2019 18:40
Carlos Gusten karakteri bu şikayetten ceza almayacağını, "ama bişi olmadı" diyerek dile getirdi. Bunun yanı sıra, Xecutioner isimli yöneticinin bana verdiği a-jail cezasını da dile getirerek beni tahrik etti. Kendisinin en ağır yaptırımı almasını rica ediyorum.

https://www.upload.ee/image/10759896/sa-mp-518.png

#4 - 23.11.2019 23:45
Cezalandırıldı.