Konu: John "Soap" McTawish  (Okunma sayısı 94 defa)

#0 - 21.12.2019 06:06
Askeri sınavlara giriş yaparken '2017'

Ad:John Soyad: McTawish İkinci isim:Soap Doğum yeri ve tarihi: 01.08.1997 Manhattan/New York, ABD
Boy: 182cm Kilo: 83kg Saç rengi:[ Siyah Göz rengi: Kehribar Ten rengi: Beyaz

Annem ve babam Amerikan'dı. Onları erken kaybettim. Çok iyi bir çocukluğum olmadı. Bu yüzden İlk okul ve Lise çağımı tamamladıktan sonra Askeri sınavlara girerek Birleşik Devlet ordusuna Çavuş olarak göreve başladım. Uzun yıllar görev yaptıktan sonra üst rütbelerimin ayağımı kaydırması sonucu görevden ihraç edildim. Manhattan'a geri dönüp biraz tarımsal işler yaptıktan sonra Vice şehrine gelmeye karar verdim. Şehre gelirken aklımda polis olmak vardı. Nede olsa daha önce de devlet için çalışmıştım. Sonra yeterli olamayacığımı düşünerek sonraya erteledim. Biraz balıkçılık yaptım şehirde. Farklı insanlar tanıdım. Gezdim dolaştım.Nakliyecilik bile yaptım. Biraz para biriktirip daha rahat gezebilmek için küçük bir motor aldım kendime. İnternetten ASGH başvurusu yaptım kabul edilim. Kabul edilmeden önce Vİce News'e de başvuru yapmıştım. Vice News mülakatındayken ASGH başvurumu kabul edip göreve atadılar. Ama benim Vice News'de yapacaklarım vardı. Suç Şehri denilen Vice'da hiçbir suçu karanlıkta bırakmayıp bütün karanlıkları aydınlıklara çevirmek istiyordum. Ne kadar pislik adam varsa deşifre edip kamuoyuna atmak istiyordum. Şuan hala ASGH görevindeyim. Ama Vice News mülakatımı geçersem ASGH görevimi bırakıp Basın olarak hayatıma devam edeceğim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 21.12.2019 06:24
https://callofduty.fandom.com/wiki/John_%22Soap%22_MacTavish_(Original)

Oyun karakteri olduğundan böyle bir isim kullanmanızın imkanı yok, NC atarken bunları dikkate almalısınız, konunuzu kilitliyorum, gerekeni yapılacaktır, üst yönetim size ulaşacaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok