Konu: [22.11.2019] - Diego_Quintez, Ratko_Quintez DM  (Okunma sayısı 278 defa)

#0 - 22.11.2019 14:26
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Diego_Quintez @SamCheker ve Ratko_Quintez @Martin_Quintez
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Arthur_Chelios @tchibocuk ve Stephano_Vincenzo @Eagle Anthony_Vincenzo @KeeenanC
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:11:2019 13:49 ile 13:55 arası yaşanıyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaşadığımız bölge'ye gelen birkaç kişinin üzerine Arthur karakteri onlara yardımcı olmak amacıyla yanlarına gidiyor buyrun beyler neye bakmıştınız diyor ardından chatlog'ta görüldüğü gibi tartışma başlıyor bölge'de hiçbir evleri bulunmayan kişilerin sahiplik rolü yapması saçma gelmesine rağmen karakterimle alttan alarak sorunu büyütmeyecektik tam geri çekilirken ateş etmeye başladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin ilk vakaları değil önceki günlerde'de gelip durduk yere evimiz olduğu yerden kovmaya çalıştılar ben sadece ilk defa role burada girdim.

« Son Düzenleme: 22.11.2019 14:28 synder666 »

#1 - 22.11.2019 17:04
Adminim sizden ricam En baştaki rolu okuyun Bizim mahallemizden adamlar bize küfür ederk gidin burdan diyor Bizde Emote verek vurduk DM Lik bir durum yok

#2 - 22.11.2019 17:08
Merhabalar dün bu Will Wilson  ve bir arkadaş vardı Micheal mi ne işte külüstür kasalı bir araç var yolda geçiyorlardı  atladık kasaya sonra gidiceğim yerin tam tersi yönüne gidip  uzağa götürdüler in hadi ihtiyar filen dediler bende saldırdım bunlara dövdü ikisi beni bugünde Will arkadaşımızı spor yaparken tek yakaladık arkadaşla vurduk. DM'lik bir durum yok durduk yere saldırmadık.

Olayın bizimle alakası yok neden bizim dünkü olayı anlattın anlamadım. Şikayet açan kişileri IC-OOC tanımıyoruz.

#3 - 22.11.2019 18:31
Diyorumki ıc olarak benim eski karakterimi dövdünüz, rahatsız edici roller yaptınız. Bizde seni tek yakalayıp vurduk bukadar basit.

Eski karakterim derken olayı yaşadığım karakterle yaptım ben vurma işini, Bruno Vincenzo karakteri ile değil.

Şikayeti açan ben değilim arkadaşım da değil sen şikayeti ben açtım sanıyorsun sanırım yeniden incele istersen.

#4 - 22.11.2019 18:44
Bir gün 18 yaşında çete karakteri canlandırırken şimdi 60 yaşında dilenci dede rolü canlandırıyorlar, saçma sapan insanları kışkırtmaya çalıştıklarına birçok kez şahit oldum. Şikayeti sonuçlandıracak olan yetkilinin, bu arkadaşların birliklerinin DM gerekçesiyle kapatıldığını ve uyarıldığını, akıllanmayıp hala DM yaptıklarını da göz önünde bulundurmasını rica ediyorum.
« Son Düzenleme: 22.11.2019 18:46 Kuzia »

elv

*
v2 Oyuncusu
#5 - 23.11.2019 00:30
Ratko Quintez adlı arkadaşımız ban yedi onu başta belirteyim, şahıslar gelmiş bize siz kimsiniz filen dedi bizde mahalle bizim dedik onlarda ev varmı, gidin buradan gibi şeyler dedi öyle uzadı olay en sonda ben bıçakla şahısa  giriştim ratko arkadaşımda silahla sıktı.
« Son Düzenleme: 23.11.2019 00:37 elv »

#6 - 23.11.2019 00:39
SS'lerde onlarda oradaydı görülebilir zaten, şahit olarak ekledim bende benim karakterimin söylediği bütün sözler SS'lerde mevcut silah çekmenizi, saldırmanızı gerektirecek birşey yapılmadı.

#7 - 23.11.2019 02:33
Ratko Quintez hile sebebiyle sunucudan yasaklandı.
Diego Quintez bu size agresif rol yapmayı bırakmanız için son uyarımız. Lütfen rollerinizde agresif davranmayın, herkese saldırmaktan vazgeçin. Karakterinize yönelik DM şikayetleri devam ederse, mecbur size bu agresif rolü bırakmanız için caydırıcı cezalar uygulayacağız.

Olaya şahit olarak eklenmeyen kişilerin yorum yapması yasaktır.