Konu: Roway Mansfield // Ortak Nezaket - Retarted RP  (Okunma sayısı 55 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.09.2026 23:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Roway Mansfield // @AhmetArda

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.09.26  // 23.24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
-Ortak Nezaket-
Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.
Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Ağır Hakaret ve Küfür: Oyuncu, herhangi mantıklı bir rol tabanı veya geçerli bir IC gerekçe olmaksızın, karakterime rolde sırf beklediğini bulamadığı için "Siktri git", "Amına kodum karısı", "Aptal olan sen bence" ve "Annesini siktiğim!" gibi son derece kaba, argo ve küfürlü ifadeler kullanmıştır. Bu durum sunucudaki genel diyalog ve saygı sınırlarını aşmaktadır. Özellikle kadın bir karaktere direkt self-saldırı da bulunması rahatsız edicidir. Karakterin haklı bir eleştiri veya uyarı karşısında yapıcı bir rol sergilemek yerine doğrudan küfre ve hakarete başvurması, sunucunun rol dinamiklerine zarar vermektedir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Olay başlangıcı:

Spoiler: GösterGizle

Devamı:

Ek açıklamalar(varsa): 75 level Vice roleplay sunucusu oyuncusunun yaptığı basit ve terbiyesiz keyif kaçırıcı bir ihlâldir. Ufak olaylar da şikayete başvuran birisi değilim ama abartı olan şeyler OOC keyif kaçırıyor, herkes kurallara göre oynamak zorundadır. Herkes keyif alsın, çoluk çocuk rollere gerek yoktur. Cezadan çok kendisine çeki düzen vermesini istiyorum bu kişinin

#1 - Bugün, 00:01
yüce allahım sabır ver. beş dakikalık bir tartışma rolüne şikayet açılmış bir de uzun uzun yazılmış ne savunma yapayım şimdi ben buna. bırak ic ilerlesin niye ooc taşırsın  :garip:

kendisi bizi işletmesinden çık dışarı diyerek agresif bir şekilde kovmaya çalışmış. agresif yapmasına karşılık ben de agresif çıkmışım. savunma bitti.

#2 - Bugün, 00:19
Rolsel kimseye aptal söylenmedi ve ek olarak kovma olayı tamamen küfürden sonra gerçekleşmeye başladı. Savunma yalandan ibaret SS'lerde de gözüküyor. Ek olarak rahatsız edici, saçma bir rol sergileyen, keyif kaçıran herkese şikayet açma hakkına sahiptir herkes. Sonuçlanabilir.

#3 - Bugün, 00:26
"ben sizi anlamakta güçlük çekiyorum" bu cümleyi kurarak bizi küçük görmüşsün, sonra çık dışarı demişsin. ben de agresif çıkmışım. yahu yalan savunma ne.. toplasan 30 kelime yok  :D ama bu kadar kasma rica ediyorum oyunu

#4 - Bugün, 14:48
Bu tarz rollere lütfen girişmeyin, karşınızdaki kişi size karşı herhangi bir hakaretvari söylemde bulunmuyor ancak siz tüm nezaketinizi rol de olsa bozmuşsunuz ve rolün bağlamında hiç hoş görünmüyor, doğru bir yaklaşım değil. Tekrarlamayın @AhmetArda