Konu: Cesar silent  (Okunma sayısı 459 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 16.09.2026 15:48
Son olarak bu kanıtı atıyorum, işlem uygulanabilir; https://streamable.com/ieimjt
ya kardeşim siz bizle alay mı ediyorsunuz? ben sence sadece o an için mi söylüyorum? orada 15-20 saniye süren çatışma var, ya gerçekten size söylenecek söz yok hele sen lütfen konusma kardesim konuştukça batıyorsun
şikayetçi olduğumuz an o an zaten hangi ana savunma yapıyosun aytuk, boş ileti atma

sikayetle alakası olmayan arkadaşlara forumdan ve oyundan cezai işlem yapar mısınız?

Ben de söyleyeyim birlik üyelerine 50 tane adama ileti attırayim burası curcunaya dönsün, olur mu? Forumu bizim gibi kullanmayı ogrenelim.

#31 - 16.09.2026 15:50
Son olarak bu kanıtı atıyorum, işlem uygulanabilir; https://streamable.com/ieimjt
ya kardeşim siz bizle alay mı ediyorsunuz? ben sence sadece o an için mi söylüyorum? orada 15-20 saniye süren çatışma var, ya gerçekten size söylenecek söz yok hele sen lütfen konusma kardesim konuştukça batıyorsun
şikayetçi olduğumuz an o an zaten hangi ana savunma yapıyosun aytuk, boş ileti atma

sikayetle alakası olmayan arkadaşlara forumdan ve oyundan cezai işlem yapar mısınız?

Ben de söyleyeyim birlik üyelerine 50 tane adama ileti attırayim burası curcunaya dönsün, olur mu? Forumu bizim gibi kullanmayı ogrenelim.
Gereksiz ileti olacak ancak nasıl sizin gibi?
Sizin açtığınız şikayete gereği dışında kimse ileti atmamış, siz sürekli beş satır ileti atıp şikayeti kirletiyorsunuz sadece.

#32 - 16.09.2026 15:55
ben r20'yim bro gereksiz ileti atmıyorum ve rol içersinde ben varım?

ya neyse bu dediğin;
Videonun sansürsüz halini istiyoruz, arkadaş ''memory'' adlı üçüncü parti yazılımı kullandığını düşünüyoruz. Silentını aç kapa yaparken sol üstteki bildirimi gizlemek istemiş, eğer PM konuşması varsa sadece
Spoiler: GösterGizle
bu şekilde sansürleyebilir. Bandicam kullanması falso zaten(hile gizliyor, aç kapa bildiriminide gizleme şansı var)

Gereksiz iletiler atıp şikayeti kirletmeyin lütfen.

kısmı o şekilde yapıp atacağız umarım sonra susarsın

#33 - 16.09.2026 16:06
zır zır zırlıyonuz dört bir yandan napalım yeğenim hepinize birden yeteriz ama sıkıntı yok evdeyim şimdi bahsettiğin şekilde editleyip atacağım videoyu

#34 - 16.09.2026 16:20
Tommy'nin bahsettiği açıp kapatma mevzusunu sol üstten kontrol edebilirsiniz. Silentaim olmadığımın kanıtıdır, arkadaşlar hayal görüyor.

#35 - 16.09.2026 22:20
Kısa süre içerisinde cezalandırılmış, bu sebeple karakteri yasaklanacak. Yeni bir karakter açarak devam edebilirsiniz.

Şikayete birlik liderleri hariç dahil olan arkadaşlara forum üzerinden ceza uygulandı.