Konu: Darkeem Lowell - Oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 80 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.09.2026 14:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darkeem Lowell @biboli555

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Zyrell Kingsley @lond1921 Tyzee Marshall @owsrich Jermaine West @bursasporlu16

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-Rp + Trolling

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokağımızda farklı birliğin oyuncularıyla özel bir görüşme rolü yapılırken Darkeem Lowell adlı arkadaş sürekli gelip rolde bizi bölmeye rahatsız etmeye çalıştı. Ayrıca Zyrell Kingsley bizim tarafında rol yapan arkadaşın Ic'de adını bilmemesine rağmen adını söyleyip küfürler savurdu. Rolümüzü sabote etmeye çalıştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İhlali yapan aynı birliğin aynı oyuncuları artık sıkıldık şikayet açmaktan. Gereğinin yapılmasını istiyorum en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. İyi roller.  :vice:

#1 - 11.09.2026 14:42
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşla İC'de brawl atmak dışında bir rolümüz yok iken adımı söyleyip küfürler ediyor. Rol ortamı bozmaktan başka sunucuda bir yararı yok arkadaşın ve birliğinin, gereğinin yapılmasını arz ederiz.

#2 - 11.09.2026 17:23
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşın devam eden şikayeti de bulunmakta ona da savunmasını yapmamış. Ona göre ayarlanırsa seviniriz arada kaynamasın.

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=193112.0

#3 - 11.09.2026 19:45
@biboli555 24 saat içinde savunmanızı yapın lütfen.

#4 - 13.09.2026 21:08
Darkeem Lowell Retarted RP kapsamında ceza alacak.