Konu: Denzel.Miller Fear Rp, rol yapmayı deniyor.  (Okunma sayısı 90 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2026 18:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Denzel Miller - @caelum

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Zyrell_Kingsley - Tarquin_Blade - Bobby_Banavidez - Maison_Pope

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.09.2026 // 18.33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sadece sokakta dikiliyorduk ve rol yapıyorduk, arkadaş aracla yanaştı ve kışkırtmaya başladı, rol ortamını bozmaya başladı, oradaki kişiler uyardı bende dahil gitmesini bir kaç defa söyledik, ama gitmedi gittikce kışkırtmayı artı en sonunda gitti. O kadar zencinin içerisinde ve bir zenci sokağında böyle yürek fazla gibi saçma bir rol yapıyor arkadaş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 1.Görsel - https://hizliresim.com/zsjgbboo - 2.Görsel - https://hizliresim.com/exvv4ui2

Ek açıklamalar(varsa): 30 Lvl olmuş ama nasıl rol yapacağını bilmiyor, ya öğretilmeli ya uyarılmalı.

#1 - 08.09.2026 18:48
Şahidim

#2 - 08.09.2026 18:53
Şahitim.

#3 - 08.09.2026 19:02
Merhabalar, öncelikle rol yapmayı bilmiyor diye tekrarlamışsın burası şikayet kanalı bu üslübün doğru değil 30 level olmamın konuyla bağıntısını anlayamadım.
Savunmama gelecek olursak sert bir rol izlemedim orada tek bana diklenen kişi sendin ve diğerlerinde bana bir sert çıkış olmadı sen diklendikten sonra ben aslında orada siyahilere rol pası attım tek beyaz sen olduğun için hatta "beyazlara güven olmaz" dediğimde bile arkadaşlarından biri "bence de" dedi zaten ondan sonra ayrıldım oradan. Özetle aradaki siyahilerin sert bir rol izlememesi ve hatta benim yanımda destekleyici tavırda oldukları için fear rp yapma ihtiyacı duymadım. Umarım 30 level olduğunda sen benden iyi rol yaparsın.

#4 - 08.09.2026 19:16
Üslübum gayet iyi, kışkırtıcı bir rol tarzın var karakterinden dolayımı bilmiyorum ama, sen oraya normal bir rol yapmak için geldiğini düşünmüyorum, 30 lv mevzusuna gelirsek şu yüzden öyle bir örnek verdim 30 lv olmuşsun o kadar bu oyunda saatler geçirmissin, rol tarzın bence fazlasıyla iyi olmalıydı. Her neyse uzatmaya gerek yok yetkililer yine de bir baksın, 30 lv olunca kesinlikle senin gibi rol yapmayacağım. İYİ FORUMLAR

#5 - 08.09.2026 19:20
Üslübum gayet iyi, kışkırtıcı bir rol tarzın var karakterinden dolayımı bilmiyorum ama, sen oraya normal bir rol yapmak için geldiğini düşünmüyorum, 30 lv mevzusuna gelirsek şu yüzden öyle bir örnek verdim 30 lv olmuşsun o kadar bu oyunda saatler geçirmissin, rol tarzın bence fazlasıyla iyi olmalıydı. Her neyse uzatmaya gerek yok yetkililer yine de bir baksın, 30 lv olunca kesinlikle senin gibi rol yapmayacağım. İYİ FORUMLAR
"Mı" ayrı olacak. Rolümü beğenmediğin için üzgünüm 38 "lv" olmuşum bu arada daha fazla saat geçirmişim yani daha kötü bir konumdayım sanırım sana göre. SANA DA İYİ FORUMLAR

#6 - 08.09.2026 19:24
Bu kadar dikkat ettiğin kadar rolüne dikkat et sen dostum, biraz kendini geliştir troll troll takılma bence. Çok fazla uzatıp laf atmana gerek yok düzgünce mevzuyu kapatıp yetkililerin bakmasını istedim, uzatmak istersen sen bilirsin, forumu kirletmeye gerek yok uzatmak istersen discordumu sana göndere bilirim.

#7 - 10.09.2026 16:30
Rolü IC bir şekilde ilerletip sonlandırmışsınız. Her iki taraf da birbirine agresif rol sergilemiş. İhlal görülmedi, IC şekilde ilerleyebilirsiniz.

@meqe şikayet başlığına yazdığınız ileti şikayet kurallarımız gereğince uygun olmadığından forum üzerinden ceza puanı alacaksınız, tekrarlamayın.