Konu: Kahlil Polk - Yasaklı Roller (Sapık)  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.09.2026 02:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kahlil Polk @spankidoo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @batalla16 , @FFYUSUF

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Tamamen Yasaklı Roller: Aşağıda rollere taraflar karşılıklı izin verse dahi sunucuda yapılmasına kesinlikle izin verilmemektedir.
- Yamyamlık
- Vahşilik (hayvanlara saldırmak, işkence etmek, vb.)
- Nekrofili
- Pedofili
- Zoofili
- Taciz, Tecavüz

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs hood içerisinde beni defalarca kez taciz etti. Yasaklı roller arasında giriyor, gerçekten oyun şevkim kaçtı şu olanlar yapıldıktan sonra. Namusumuzla rol yapamayacak mıyız? Şahıs adeta beni "TACİZ" etti tırnak içerisinde. Gerçekten büyük rahatsızlık duydum, gerekenin yapılmasını talep ediyorum, yapacağınızı da düşünüyorum. Gerçekten Türkiye'de de böyle şahıslar bulunuyor, çok rahatsız oldum IC, OOC.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını talep eder, sadece ederim.

#1 - 10.09.2026 02:12
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.09.2026 02:12
Şahitliğimi onaylıyorum. Eğer gerçek hayattada böyle davranışlar sergiliyorsa bu arkadaş EGM'ye bildirilmeli. :-[ :-[

#3 - 10.09.2026 02:44
Çocuk musunuz beyler siz, türkiye ne alaka oyunda dönen rol ne alaka. Gerçek hayatınızda eli silah tutan çete işi koşturan insanlar mısınız?
Cinsel bir rol falan yok ortada, sonuçlanabilir.

#4 - 10.09.2026 02:47
Çocuk musunuz beyler siz, türkiye ne alaka oyunda dönen rol ne alaka. Gerçek hayatınızda eli silah tutan çete işi koşturan insanlar mısınız?
Cinsel bir rol falan yok ortada, sonuçlanabilir.
Pekâlâ spankido gerçekten taciz olaylarına karışman seni gerçek suçlarından arındırmayacaktır. Sen dışarıdan tanımadığın bir kadına gelip öpücük kondurabiliyorsan sen umutcan uygun filansın muhtemelen adres verde ihbar verelim ileride gelip çocuklarımı da öpmeye kalkışırsın filan Allah muhafaza.

#5 - 10.09.2026 02:54
Yani gerçekten hayatımda karşılaştığım en garip insanlarsınız, yaptığım rollere ve ss'lere bakılabilir kendi rolüme olan birisiyim, yaşlarınızın küçük olduğunu düşünerek sizi de iyi anlıyorum.

#6 - 10.09.2026 16:06
Kahlil Polk karakteri Yasaklı Roller kapsamında cezalandırılacak.

@spankidoo sunucu kurallarında da yazdığı üzere taciz rolleri yasaktır. Karşı tarafın onayı olmadan bir karakteri öpemezsiniz, uygun değildir, tacize girer. Tekrarlamayın daha ağır bir yaptırım alabilirsiniz.