Konu: BEERMAN & Arkadaşları - Taciz Rolleri & Meta  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.08.2026 02:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rashaad Jonhson @azerr00 Kurt_Thidwell @BEERMAN  DeShawn Blade @sampsever

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: bugün

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
- Taciz, Tecavüz
- Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaşlar yaşadığımız IC sorunları OOC ihlallerle sürdürüyorlar. Evimi nereden buldularsa(MG) içine girip saçma sapan, iğrenç bir rol sergiliyorlar. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): ? :D

#1 - 20.08.2026 02:33
Tecavüz ya da taciz rolü yaptığımı sanmıyorum, rolü yapan arkadaşların da OOC bir ihlal yaptığını düşünmüyorum.Sen oradayken kimse penisini sana karşı çıkartmamış ya da benzeri roller yapmamış. Arkadaşlar da kendileri savunmalarını yaparlar mutlaka. Paylaştığın ss:'teki senaryoları da ekleyen ve rolü yapan değilim. Benim karakterim evi dağıtın diyor sadece. Kurt Thidwell nasıl bir OOC ihlal işliyor ki burada. Gerçekten bu kadar şikayet açmak için şekillere girmeni anlamıyorum.

Biz/ben hiçbir zaman seninle OOC bir münakaşaya girmedim, girmem de pek tarzım değil. Ama bu tarz dayatma şikayetler artık seni gülünesi bir hale sokuyor sadece. İki şikayetinde de konu başlığında adım yazıyor ama '' ne emote atan, ne rolü yapan, ne senaryoyu ekleyen '' ne de başka bir şey yapan benim karakterim. Dediğim gibi arkadaşlar da direkt olarak sana taciz/tecavüz rolü yapmıyorlar. Boş evde rol yapmışlar. Daha fazla mesaj atıp ooc sohbete girmeyelim, kişisel savunmam bu kadar. Rol sıkıntı değil, yöneticiye göre sıkıntılıysa bile rolü yapan ben değilim.

#2 - 20.08.2026 02:37
evime bu rolü yaptıran sensin beerman, savunma atmak yerine sadece 'gereksiz flood' atıyorsun. herkes senin evine gelip işesin boşalsın o zaman, gerçekte de taciz değil sen evde yoktun desinler  :-\
o rolü sen yapmadıysan bile bu rolün giriş ve gelişmesinde etkin var ayrıca metagaming ile de doğrudan bağlantılısın, evimi nereden buldun çok merak ediyorum  :D

gülünç duruma düşen ben değilim bence böyle saçma sapan - rahatsız edici roller yapan sen ve arkadaşlarındır diye düşünüyorum, emin ol şu rol ssini tanıtıma atman bile ne kadar 'ciddi' olduğunu gösteriyordur :S

#3 - 20.08.2026 02:39
evimi nereden buldun çok merak ediyorum  :D

Buradan buldum evini bro.

Spoiler: GösterGizle

#4 - 20.08.2026 02:41
ee, bu neyi kanıtlıyor? bu rolü yaptın mı yaptın? rolün içinde varsın, iki suçtan da şikayete dahilsin.
bir dahakine yaptırdığın & yaptığın rollere dikkat edersin, baydı senin şu 'rollerin', rahatsız edicisin

arkadaşıma SMS attırayım her eve gireyim, bir şey olursa ona atayım suçu  :garip:

#5 - 20.08.2026 02:43
Bro ben evi dağıtın dedim, adamların dağıtış şekli bu. Evi bulup bana söyleyenler de arkadaşlar. Ben gerçekten anlamıyorum seni, neyse yapacak bir şey yok. Meta konusunu da çözdüğüme göre benim savunmam bitiyor.

#6 - 20.08.2026 02:49
Öncelikle iyi geceler herkese. Meta Gaming diyorsun kanıtın var mı Meta olduğuna dair? Taciz, Tecavüz rolleri diyorsun, o roller sadece karakter üzerinedir, karakterlerimiz karakterine tecavüz mü etti? O evi tamamen şans eseri bulduk, soygun atacakdık o evde ERP yaptık, o senaryolar ordan kalma, bu 2 günde 2 şikayetin, yediremeyip IC OOC karıştırıyorsun dostum, SSlerde gözüküyor zaten her şey IC gelişti, savunmam bu kadar.

#7 - 20.08.2026 02:52
ne kanıtı istiyosun tam olarak  ??? benim evimi metalayıp içeri girip saçma sapan roller yapmışsın, üstüne SMS atmışsınız, neye göre Dejan'ın evini buldun?
tecavüz üzerine açmadım o yüzden 'karakterine mi tecavüz' ettik tarzı aklınca flame içerikli savunmanı yapıp boş yere şikayeti karıştırma

sonuçlanabilir, şu şikayet için daha fazla elimi yormama gerek yok gibi

#8 - 20.08.2026 03:48
Rashaad Johnson ve DeShawn Blade karakterleri Uygunsuz Roller kapsamında cezalandırılacak. Karşı tarafı bu şekilde rahatsız edecek saçma rolleri sergilememeniz gerekiyor, tekrarlamayın. @azerr00 @sampsever

Mixing için yeterli kanıt görülmedi.
« Son Düzenleme: 20.08.2026 04:09 Luthien »