Konu: Jackie Costigani - Retarted RP  (Okunma sayısı 66 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.08.2026 00:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jackie Costigani - @Mirmanu

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gallo Crew

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.08.2026 - 22:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bugün bizim birlik üyemiz Amber McConnel vurulduktan kısa bir süre sonra araç sürdüğü için 500 dk cezalandırılmıştı, aynı şeyi şikayetçi olduğum oyuncuda yapıyor, cezalandırılsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Saat 22:46 vurulduktan sonra araç sürüyor.
Spoiler: GösterGizle

Saat 22:39 vurulduğuna dair kanıt.

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsın.

#1 - 17.08.2026 00:37
Merhaba.

Atılan sadece son sste arabada olduğum gözüküyor, sslere bakılırsa sanki aracı ben sürüyormuşum gibi gözüküyor normal ama aracı ben sürmedim. Sadece son aşamada araç benim olduğu için araca binip parklayıp, gizleyecektim.

Onun dışında aracın hareketli halde olduğu(şikayete söz konusu 3. ss) sırada aracı ben sürmüyorum.

Yaralı olduğumdan dolayı Wayne Rogers'a aracın anahtarını verip beni götürmesini söylüyorum, son sste araçta olmamın sebebide Wayne götürdükten sonra araca binip gizlediğim için.

Aracı Wayne'nin sürdüğü, ve chatte geçen rolün kanıtı.

#2 - 17.08.2026 00:49
Yanlış anlaşılmalar olabiliyor, aynı saat ve tarihte Wayne Rogers adlı karakterin de yaralı duruma düştüğüne dair kanıt;

#3 - 17.08.2026 02:53
Jackie Costigani'nin ihlal yaptığına dair bir kanıt görülmedi. İhlal yaptığını belirttiğiniz karakter için ayrıca şikayet oluşturmalısınız. @CwN the Unholy One

K&A.