Konu: [16.08.2026] Devontay Hills - Trolling & Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 79 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.08.2026 15:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Devontay Hills - @?

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video ve ekran görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling & Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, bir gündür tanımadığım birisi tarafından trolleniyorum. Durduk yere karakterime saldırıp OOC kanallar üzerinden bana hakaret ediyor. Sebebini insan gibi sorduğum zaman ise kendisinden tuhaf tuhaf küfürlü yanıtlar alıyorum. Gönderdiğim rapor sonucu Adele Preston tarafından trolling sebebiyle yaptırım aldı; ancak süresini bekleyip gündüz vakti yeniden yanıma gelmiş olsa ki ortada karakterimi ilgilendiren herhangi bir mesele olmadığı halde, en altta yer alan ekran görüntüsündeki chatlog'da da göreceğiniz üzere garip rolünü sürdürdü. Ardından da bana saldırıp yaralı konuma düşürdü. Oyuna döndüğüm vakit gördüğüm tablo pek güzel değildi maalesef.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Durduk yere diğer oyunculara da aynı şekilde salça olduğu hakkında bir çıkarım yapabiliyorsak yasaklanmasını talep ediyorum. Forum hesabını bulamadım, yetkililer etiketlerse sevinirim.

#1 - 16.08.2026 21:33
Devontay Hills karakteri Trolling & OOC Hakaret sebebiyle cezalandırılacak, tekrarı veya benzeri halinde karakteriniz yasaklanacaktır. @crabkilla