Konu: [13.08.2026 - Raiden_Kobano ve Nana_Hanemiya] Trolling + Noob DM  (Okunma sayısı 63 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.08.2026 18:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raiden Kobano @Loweqray ve Nana Hanemiya @kurdishbomber

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Aaron Mills @TETIK

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13/08/2026 - 16:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling + Noob DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: PLR Ladbroke Roadmanz birliğimizi saatler önce açmıştık ve hâlâ hazırlanma aşamasında sayılırız diyebilirim. Birlik içerisindeki arkadaşlarımız için skin işleriyle uğraşmaktaydık, custom models ile kontrol ettiğimi görebilirsiniz. O esnada skinimi kontrol ederken ben AFK durumdayken evimizin önüne Raiden Kobano adlı arkadaş geliyor ve kısa süreliğine bir rol yapıyoruz. Cidden rol yaptığını zannediyordum ancak rol içerisine Nana Hanemiya dahil oluyor ve durduk yere karakterime saldırmaya başlıyor. Bahsetmek isterim, birlik işleriyle uğraşmaktan dolayı karakterimle daha doğru düzgün rol yapamadım. O yüzden bu iki arkadaş ile hiçbir rolüm bulunmuyor ve şahısları tanımıyorum. Büyük ihtimalle arkadaşı olması gerek Nana Hanemiya bana saldırdıktan sonra, arkadaşı Raiden Kobano da ortada bir rol yokken Aaron arkadaşıma saldırıyorlar ve ikimizi de yaralıya düşürüyorlar. Devamında uygunsuz roller yapıyorlar. Noob DM ve Trolling ihlallerini gerçekleştirdikten sonra Glen Park'tan uzaklaşıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Dakika bir, gol bir. Rollerimiz başlamadan önce böyle tatsız bir olay yaşamasak bizim için daha sağlıklı olacaktı. Kural ihlali yapan arkadaşların daha fazla rahatsızlık vermemesi için cezalandırılmalarını istiyorum. Konuyu inceleyen yetkili kişi kanıtta daha fazla kural ihlali gördüyse onları da eklemesini rica ediyorum. Aaron arkadaşım trollere sinirlendiği için ufak bir, ortada rol olmadan, brawl rolüne girdi ama onun için anlayış sağlarsanız sevinirim. İyi forumlar.

#1 - 14.08.2026 02:15
Nana Hanemiya karakteri bir anda gelip emote vermeden ve sebepsizce saldırdığı için Retarted RP kapsamında cezalandırılacak.

Raiden Kobano karakteri de aynı şekilde sebepsiz yere emote vermeden saldırdığı için Retarted RP kapsamında ve videonun sonunda görülen rahatsız edici rol nedeniyle Uygunsuz Roller nedeniyle de cezalandırılacak.

K&A.