Konu: Darrel Cobb - DM  (Okunma sayısı 94 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.08.2026 17:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darrel Cobb - et yiyen çiçek N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Salim Amir - xxefeytxx N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.08.2026 - 17:48 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Darrel Cobb isimde ki şahısın yanında ki, Salim Amir'e küfür ettim diye geldi bana derdin ne diyerekten sıktı aşağıdaki linkte ss mevcut, sıkan şahısı tanımıyorum aramızda rol geçmedi.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgur.com/a/M8HshTc N/A

Ek açıklamalar(varsa): https://imgur.com/a/d2otVa2 N/A

« Son Düzenleme: 10.08.2026 18:34 emir34435 »

#1 - 11.08.2026 19:50
@et yiyen çiçek konuyla ilgili 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirir misiniz? Konu sizin açınızdan nasıl gelişti?

#2 - 11.08.2026 20:42
@et yiyen çiçek konuyla ilgili 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirir misiniz? Konu sizin açınızdan nasıl gelişti?
Salim Amir karakteri beni sokağa çağırıyor ve bir sıkıntı olduğundan bahsediyor, kendisine ne olduğunu sorduğumda ise bazı kişilerin  bugün kendisine ateş açtığını, vuramadıklarını ve kovalandığından bahsediyor. Salim ile bu rolü yaparken rolün üstüne hoodumuza gelen Carlos Woodard karakteri "Senin amına koyacağım orospu çocuğu" diye bağırıyor. Salim karakterine kendisine ateş açanın bu mu olduğunu sorduğum zaman Carlos Woodard "Sıkmadım, siktim" diyerek Salim Amir'e ateş açıldığı konusunu kendi kendine itiraf ediyor, kendi attığı ssde ve benim atacağım sste bunlar görülüyor. Bunun sonucunda Salim Amir'e yapılan saldırı ve Carlos karakterinin hoodumuza gelip küfürler ederek bizi kışkırtmasının karşılığında bende Carlos Woodard karakterine ateş açıyorum. Bu rolde herhangi bir DM unsuru yoktur, her şey rol dahilinde gerçekleşmiştir. Bir kişiye ateş açıp kovalarsan, yetmez sokağına gelip küfürler saçarsan onlarında sana ateş açma hakkı doğaldır. Atacağım kanıt sslerinde de salim ile bunun rolünü yaptığımızı Carlos karakterinin gelip ettiği küfürler görülmektedir.

Spoiler: GösterGizle

@the batuhan batrix gerekmedikçe daha fazla ileti gelmeyecek.

#3 - 12.08.2026 19:53
Şikayet incelendi.

Savunma geçerli. Sıkma eyleminin öncesinde Carlos Woodard karakterinin küfürleri yansımış, bu da karşı tarafın ateş açması için yeterli bir sebep. Ceza işlemi uygulanmayacak.