Konu: GERİ ÇEKİLDİ  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.08.2026 00:36
GERİ ÇEKİLDİ
« Son Düzenleme: 11.08.2026 21:16 Voluntary »

#1 - 11.08.2026 00:41
Şahitliğimi onaylıyorum, henüz bu gün sunucuya döndük ve her zaman yaşadığımız problemler. Bu sefer karşılık vermeyi tercih etmeden kurallara göre şikayetimizi oluşturup yönetimin insiyatifine bırakıyoruz. Arkadaşlar Crystal Gardens üzerinde rol yapıyor, Idlewood'un davasını güdüyorlar. Idlewood kolay sahiplenilebilecek & rol yapılabilecek bir bölge değil. Bunu bilmelerini isterim.

Şahıslar Idlewood'un onların olduğunu, bizi tokatlayacağını (?) ortada hiçbir şey yokken bu tür söylemlere girmeleri gülünç gerçekten. Yıl olmuş 2026, arkadaş hâla "burada bekleyin" diyip gidip silahını alıp gelip ateş ediyor. Gereken yaptırımların uygulanmasını arz ederim.

#2 - 11.08.2026 01:20
Savunma gelicek, şikayet açan kişiler kurallara baya uymuş gözüküyor savunma atarken dm atmaya çalışıyorlar, onunla uğraşıyorum. Savunma gelicek.

#3 - 11.08.2026 02:05
.
« Son Düzenleme: 11.08.2026 22:16 Cuckoo »

#4 - 11.08.2026 02:14
Bizim yaptığımız ihlale karşılık ihlal. Sizin yaptığınız boş bir ihlal, şahıs sizin babanızın oğlu mu da-3 gün önce arşivden çıkan birliğiniz ile henüz yeni (arşivden çıkmamış) bir birliğe ateş etmeye gidiyorsunuz? Pekala, sizin yaptıklarınız da benim ssimde gayet net görünüyor. Bekleyin geliyorum diyip, gidip gelip /chat 2 atıp 2 dakika orada durup; geri gidip silah alıp sıkınca ne oluyorsunuz? Buna benim tabirimle DM arayışı deniyor. Biz size ateş etmiyoruz, yumruk atmıyoruz; şahıs bize ne söylerse aynılarını söylüyoruz. Ne hakla gelip bize ateş ediyor? Orası onaylı bir bölge değil, hoodda bir tane adam bile yok. Biz oraya üç kişi gidiyoruz, istediği kadar kendi mahallesi olsun Fear RP adı altında bir şey var. Umarım bunları göz önünde bulundurmuşsunuzdur.

#5 - 11.08.2026 02:21
İhlale karşı ihlal diye bir tabir mi var, sizin yaptığınız boş ihlal diye savunma mı olur. Birliğim 5 gün önce kapatıldı 3 gün önce arşivden çıktı. Sizin bir birliğiniz olduğunu bilmiyorum bu doğal değil mi? /chat2 rol yaptığımız için atıyoruz, 2 dakika orda durma sebebimiz karakterlerinizin bize karşı kurduğu cümleler. Tamamen olay kapatıladabilirdi orda, siz hala agresifliğe oynadınız. Fear rp kısmında kendi savunmasını atar.

#6 - 11.08.2026 03:28
Selam öncelikle. Benim hakkımda sadece DM denmiş öncelikle bu konuya değinmek istiyorum. Ben kimseye durduk yere dm atan birisi değilim, forumda dm attığım kişilerin hepsi aktif savaşta olduğumuz kişilerdi. Diğer bir konuya değinecek olursak da şehire yeni gelmişsiniz ve sokağa gelip burası bizim tapusunu göster vesayre deyip agresif çıkıştınız. Kolay sahiplenilecek bir bölge değil demişsiniz Idlewood fakat benim sokağıma gelip kendi sokağımda agresif ithamlar yedim :D. Gardens'den gelen kişiler dost birliğimiz nasıl bir birlik farklı bir birlikte savaştayken dostları yardım ediyorsa burada arkadaşlarım da bana destek çıktılar. Sokağa arkadaşlarım ile gelip locaya çıktık ve gelir gelmez onlara da küfürler etmeye başladınız. Ve kendi sokağımda aşağılayıcı role maruz kaldım arkadaşlar tarafından karakterimde agresif bir yapıya sahip olduğu için tekrar geldi ve olay yaşandı. Kendi yazdığınız kısımları kesip biçmişsiniz fark ettiyseniz ben agresif tutum sergilemedim arkadaşlara ilk başta daha sonra onlar agresif çıkışınca bende çıkıştım ve Duanne_Mills'in attığı emote (fotoğrafta var) ''Ona el eder, Slangwood'dan onu uğurlar.'' emotesi attı ve beni kendi sokağımdan kovdu. Daha sonra sokağa gelip DB kalktığımızda Duanne_Mills adlı şahıs arabanın bilerek yanına gelip sürekli binmeye çalışıp en sonunda da binip mermilerden kaçmaya çalıştığı görülebilir. En sonda da araçtan indiğimizde (Silaha karşılık yumrukla noob brawl deneyip) ''Salak herifler sizi diyor daha yeni mermi yemişsin o an gerçekten bunu mu yazar mermi yiyen birisi? Fear rp ortada yok ve bunny hop yapmaya devam ediyor Duanne adlı şahıs. Tüm kanıtları aşağıya sunuyorum ve yetkililerin tüm yazdıklarımı dikkate almasını rica ediyorum.

Ek Açıklama: Arkadaşların yaptığı tüm ihlallerin sonuçlanmasını talep ediyorum tüm kanıtları buraya bıraktım arkadaşlar iyi kesip biçmiş kanıtları. Son olarak locadayken konuşmaya gelmiştik arkadaşlar küfür edince bizde arabaya binip ayrıldık ve tekrar sokağa geldik. Ayrıca kendi sokağımda fear yapmamı gerektirecek bir illegal maddeniz yoktu. Son olarak da Trayvon adlı arkadaş 1 levelken nasıl böyle bir rol girişiminde bulunabiliyor anlamıyorum multıden gelmiş sanırım.
« Son Düzenleme: 11.08.2026 03:32 Kadir3124 »

#7 - 11.08.2026 21:15
GERİ ÇEKİLDİ

#8 - 12.08.2026 19:58
Şikayet geri çekildiği için konu K&A.