SEAN MARCONI
"Respect is earned, not demanded."
[GALLERY]
"Güçlü olursam her şeyi yapabilirim sanmıştım, her şeyimi kaybettim. Dövmelerimi sildirsem temizlenir miyim?"
"Fiyakalı bir takım alırsam, saygı kazanırım demiştim. Saygının boktan bir takımla alakası olmadığını zor öğrendim."[Birileri anlatmış, birileri dinlemiş]
Sean Marconi, Los Santos'ta büyümüş ve genç yaşlardan itibaren disiplinli bir
hayat sürmeyi hedeflemiştir. Hedeflere her zaman ulaşamayacağını biraz geç anladı, Los Santos ile tanışmasından sonra abisinin tavsiyesi ile beraber onunla çalışmaya başladı, onun bildiği kadarıyla evlerden nakliye alarak başka evlere nakliyeler gerçekleştirdi. Şehrinin ara sokaklarında top oynarken artık top oynadığı arkadaşlarına kutu-kutu nakliyeler götürmeye başladı. Habersizce devam etti. Bir gece abisinin bir iş sırasında polisler tarafından yaka-paça alınması ile Los Santos ve abisiyle tekrar tanıştı. Hayatı başına yıkıldıktan sonra kendini toparlamak için bir süre etrafta gezinerek kendine uygun bir iş arayışına çıktı, Joshua adında bir berberle tanıştı.. her şeyi burada tekrar başlatabileceğini ve temiz bir işe atılabileceğini düşündü.
"Bazen düşünmeden yapılan işler daha zevkli oluyor. Değil mi Joshua?"
Joshua ile son konuşması bu olmuştu, o günden sonra Joshua o berbere bir daha gelmedi. Sıfırdan başlamak mı çok zor, yoksa doğru yolu bulmak imkansız mıydı? Kararsızlıkları ile baş-başa kaldı. Berberi olduğu gibi bıraktı ve ceketini alarak Little İtaly'e girdi.. hala berber, hala kararsız.