Konu: Marshal_Luzy - Toxic  (Okunma sayısı 84 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.07.2026 20:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marshal_Luzy @yenilmez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Tarafıma hiçbir geçerli IC gerekçe olmadan küfür edip fiziksel saldırıda bulundu. Sebepsiz yere başlatılan bu olayın DM ve ilgili diğer ihlaller kapsamında değerlendirilerek gerekli cezanın verilmesini talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://ibb.co/sps53skm

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın sicili oldukça kabarık.

#1 - 26.07.2026 21:05
Bu arkadaş troll galiba oyunu bırakıyor önüne gelene troll şekilde çarpıyordu ssinde görüldüğü üzere başka insanlarlada tartışmış mesaj geçmişi gözüküyor ben polisten kaçıyorum uçağa gelip önüne kırdı zar zor kurtarıp yola çıktım uçağımın hasar loglarına istediğiniz gibi bakabilirsiniz sürekli vurup bozmaya çalıştı her neyse bi süre sonra yolda görünmeyen bi obje yüzünden uçak patladı geri dönüp binmek istediğimde içine oturmuş çalmaya çalıştığını gördüm uyardım arkadaşı kaç kez ama dinlemedi sste gözüküyor zaten inmesini söylüyorum en sonunda mecbur dövdüm çünkü polis peşimde zaten onun trollü yüzünden müebbet yemek istemedim her neuse herşey kurala uygundu aksine arkadaşın yaptığı hatalarla kendi ceza alması gerekiyor savunmam bu kadardır logları gönül rahatlığıyla inceleyebilirsiniz

#2 - 26.07.2026 21:13
https://ibb.co/LXYVd4L3

Yaptığın rollerin hiç bir elle tutullur yanı yok, burda ki ekran görüntüsündede ne kadar low olduğun belli.
Orda dediğin tartışma muhhabbitide sen bana pm attığında o id sahibi sendin, cırt.

#3 - 27.07.2026 21:54
Kardeşim her sste kendini ele veriyorsun ordada james luzy arkadaşıma araçla çarpıp duruyosun buda deathmatch sayılıyor hasar logları incelense o da gözükür uçağada kaç kez çarptın bilerek polisten kaçmamıza engel olmak için elinden geleni yaptın 45 level hesapla bide gelmiş utanmadan şikayet açıyorsun biri kayıt alıp yaptıklarını çekse trollden ban yiyeceksin git düzgünce rol yap markette falan takıl benim rolümü baltalayıp kural ihlalleri yapıp sonrada şikayet açman garip

#4 - 27.07.2026 21:58
low cırt falan ne ayaksın kardeşim sen 15 yaşında çocuksun gelipte burda klavyecilik oynama

#5 - 27.07.2026 23:23
cok konusuyon sus

#6 - 28.07.2026 16:39
Merhaba, şikayet incelendi.

İki tarafın da forum üzerinde bu kadar agresif davranmasını kabul etmiyoruz, bu yüzden iki forum hesabına da susturma işlemi uygulanacak. Ayrıca, Marshal Luzy'nin de rolde sebepsiz yere agresif davrandığı tespit edilmiştir, bu yüzden Marshal Luzy karakterine ceza işlemi uygulanacak.