Konu: Toby_Grando birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 88 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.07.2026 21:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Sxinboy99  - Toby_Grando

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 1. Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

2.3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş beni aracıyla ezmeye çalıştı ve haliyle bende küfür ettim daha sonra beni yeniden ezmeye çalıştı. Bu sefer arkadaşa saldırmaya çalıştım ve bana silah çekerek beni düşürdü, hemde 2 kere bir kere düşürüyor yetmiyor 2. düşürüyor. Daha sonra türkçe terim ve CK izni almadan CK ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını arz ediyorum.

#1 - 06.07.2026 22:29
Maskeli_16060'ında türkçe terimi var emot'ta belli olmaktadır. " ibretlik " burası Türk RP değil burada Jilet fadıl gibi isimlerde yok. O yüzden burayı türk rp gibi sunucularla karıştırmayın biraz rollerinize çeki düzen verin bence bir tavsiyedir.

#2 - 06.07.2026 22:57
Öncelikle iyi akşamlar, arkadaşı CK eden kişi ben değilim. Türkçe terim kullanmadım bu birincisi ikinci olarakta DM yok arkadaş aralıksız 5 10 dakikadır beni tahrik ederek veya başka bir tabirle kışkırtıyordu, ben de o aracımı bozunca ona çarptım sonra araçtan indim bana vurmamasını söyledim 4 5 kere uyardım sonra bana vurmaya devam edeceğini anlayınca arabama binip başımdan gitmesi için ona 1 dakika zaman verdim gitmedi, bende inip sıktım. Kendi istedi kendi buldu, ben uyarımı yaptım.

https://streamable.com/13s4j5

#3 - 06.07.2026 23:19
Beni eziyorsun ve motoruma çarpıyorsun, emotların'da belli orada inkar edersin diye onlarında SS'leri mevcut. Kuralları iyi oku belliki sunucuda yeni birisin. Trafik kazalarında ve küfürleşmelerde vurmak yasaktır yani anlayacağın tabirde. Birde arkadaşın attığı videodaki discord konuşmasına bakarsak benim yerimi OOC olarak söylemiş belliki, oradanda bir işlem uygulanırsa sevinirim. Metagaming'de işin içinde var. Eğerki rolünü yaptıysan benim yerimin söylediğini buraya da atabilirsin.

#4 - 06.07.2026 23:20
Daha fazla ileti gelmeyecek uğraşamam seninle, sonuçlanabilir.

#5 - 07.07.2026 12:33
Aktif

#6 - 08.07.2026 21:33
Aktif.

#7 - 09.07.2026 15:24
Toby_Grando RK kural ihlali kapsamında cezalandırılacak.
CK konusunda sorun görülmedi, IFM tarafından karşı birliğe verildi.