Konu: James Mellender - Güvenli bölge ihlali  (Okunma sayısı 95 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.07.2026 23:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James_Mellender  @Kursnbest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
11. Güvenli Bölgeler

Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Bu kural yetkililer tarafından istisnai durumlar için esnetilebilir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/rsqeh6x

Ek açıklamalar(varsa): Güvenli bölge olan IC hapishanede sürekli kavga çıkarıp rolün akışını bozuyorlar. Güvenli bölge kurallarını ihlal ettikleri için gerekli işlemin yapılmasını talep ediyorum. Bir önce ki şikayetimde göz önünde bulunduralarak sonuçlanmalı.
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189974.0

#1 - 06.07.2026 19:19
Öbcelikle ben James_Mellender, arkadşaım Tony_Russ bir dövüş akademisindeyiz. Ben onun hocası olduğum için spor antreamnı yapıyorduk kendisi ile hapise düşüp hapis rolu yaptık spor filan, sonra içeride kendisine hadi geç karşıma güreşelim, gelişim var mı diye oda yendim sonra elinden tutup kaldırdım rollümü yapıp çıktım. Kimsenin huzurunu vey bilerek vurmadım

#2 - 06.07.2026 19:21
Senin gibi roll bilmez denyılarda troll sanar bu yaptığımı, lütfen bunu kavrıyamayacak kadarsan sil oyunu girme sunucuya. Ben senin yaşın kadar oynamışımdır bu sunucuyu neyin ne olduğunu çok iyi bilirim. Pisko pisko pisko 🤠

i=kmQ4h5J5p365kIcd

#3 - 06.07.2026 20:28
Bu ukala tavırlardan dolayı bu arkadaşın forum cezası alması gerek :-\

#4 - 07.07.2026 00:28
Öteberi şikayet açıp adminleri meşgul etmem ben atsınlar form cezası
i=SqzpB71BNI0it5R2

#5 - 08.07.2026 20:50
Oyuncu cezalandırılacak.