Konu: Willis Phelps - Rosario Ros VCPD Rolünde Kasıtlı Olarak Bağlantı Kopartma  (Okunma sayısı 133 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.07.2026 23:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Willis Phelps @mare Rosario Ros @pardus10

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @vcpd

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Willis Phelps isimli oyuncu Idlewood bölgesinde ateş açarak CCTV'ye düştü ve ekipler tarafından kovalanmaya başladı daha sonrasında Pig Pen önünde motorundan inerek Kolluk Kuvvetlerine ateş açtı. Daha sonrasında bölgeye geldiğimizde bizde ona sıktık ancak hemen kendi isteği ile oyundan ayrıldı.. Daha sonrasındaysa yine bölgede olan Rosario Ros karakteride gelip düşen memurun başında durdu ve kaçmaya başladı, kaçmaması için ateş açtığımızda o da kendi isteği ile oyundan çıkış yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Olaya dair gerekli ekran görüntüleri: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Willis Phelps adlı karakterin silahının silinmesi ve gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 07.07.2026 23:23
Şahidim olayın tam içerisinde olarak kişi yaralıya düşünce /q attı, şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 07.07.2026 23:27
Olayda ben de varım, beni bayıltıp olayın devamında vurulunca quit atıyor.

#3 - 08.07.2026 20:48
@pardus10 & @mare 24 saat içerisinde savunmanızı iletin

#4 - 08.07.2026 22:06
yarın müsait vakitte savunmayı yapacağım

#5 - 09.07.2026 15:24
Polis rolü ile alakam yoktu sadece oradan geçtikten sonra oyundan çıkış yaptım

#6 - 09.07.2026 15:25
bayadır sampa girmiyordum çar rkya düşmemişti bu arada siyah ekran yiyince q attım oyun dosyalarını temizleyip tekrar girdiğimde kimse yoktu. aranma açmışsınız sanırım zaten, bugün kovalamacadan kaçtım. rol zevki baltalandıysa kusura bakmasınlar kasti değildi

#7 - 10.07.2026 00:09
Sonuçlanabilir.

#8 - 11.07.2026 20:14
Şikayet incelendi, Willis Phelps karakteri bağlantı kopardığı sebebiyle ceza alacak. Rosario Ros karakter için kanıtlar yetersiz.