Konu: Role Uygun Olmayan Gasp Girişimi. Isaiah_Jenkins  (Okunma sayısı 108 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.07.2026 16:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Isaiah_Jenkins, @Yekta177k

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2.07.2026, saat 15.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rol yapmadan karakterleri gasp etmeye çalışmak, gasp etmek istediğiniz bir oyuncuyu sadece kendi hood bölgenizde veya sistemsel olarak "Tehlikeli bölge" adı verilen bölgeler içerisinde soyabilirsiniz, kişiyi tehlikeli bölge statüsü olmayan bir bölgede soyamazsınız, yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisi beni Idlegas civarlarına durdurup kendisini takip etmemi istedi, bir yere kadar kendisini takip ettim. Motorundan indi benden aracımın anahtarlarını istedi, ben de vermedim aracımın anahtarlarını. Araçtan çıkmamı istedi, çıkmadım. Sonra geri yoluma koyuldum, arkadaş beni 10 dakika falan motoruyla kovaladı sonra galiba bir araba kiraladı ve onla kovalamaya başladı, arabasıyla da 10 dakika kovaladı ve benim hile yaptığımı düşündü. Normalde soygun atacakken bu arkadaş yüzünden normal rolüme devam edemim bir türlü peşimi salmadı en sonunda Chinatown'un orada aracımı despawn edip quit atmak zorunda kaldım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın Premier'den hızlı gittiği dediği araç da Sadler'dı.

« Son Düzenleme: 02.07.2026 16:55 oknow »

#1 - 02.07.2026 20:32
Aynı  birlikte olmamız  umrum dışı sıkıntı yok, burada bir ihlal yok kendi yaptığın kaza rollerini buraya atmıyorum  bile o derece şikayetini ciddiye almıyorum, keyfine bak ihlallerini buraya atarsam karakterin kapanır, aktif rolde kovalamacada aracını tamir ediyorsun ardından ben arabana dokunuyorum  ama benim arabam yol değiştiriyor, handling  dosyan güzelmiş. " Normalde soygun atacakken bu arkadaş yüzünden normal rolüme devam edemim bir türlü peşimi salmadı en sonunda Chinatown'un orada aracımı despawn edip quit atmak zorunda kaldım."  bunu açıklaman kendi hatanı anlatıyor, quit atmak zorunda kaldım demek ne demek  anlamadım, 15 dk  sonra çıktığını kanıtlamazsan kendin işlem göreceksin. Seni araçtan attım ancak inmedin buda bir ihlaldir, kendimde  bir ihlal bulamadım ancak senin  anlattığın gibi çok ihlalin var.

Sonuçlanabilir, sağ ol.

#2 - 03.07.2026 14:25
Gelişigüzel bir şekilde aracımın anahtarlarını istemen bunun karşılığında sana araç anahtarlarını vermemen yüzünden 20 dakika boyunca beni kovalaman karşılığında artık rolden (ki buna rol denirse) bunalıp peşimi bıraktığında chinatown'un orada quit atmam gayet mantıklı. İhlal yaptığımı düşünüyorsan kanıtlarıyla buraya atabilirsin.

#3 - 03.07.2026 18:43
Isaiah_Jenkins Retarted RP kapsamında cezalandırılacak.