Konu: Monte Badalyan.  (Okunma sayısı 213 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.06.2026 02:19
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Monte_Badalyan @Abdulah6006
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi FCR-900 model motoru ile kaçıyorken, kruvazörümle115km/h hız ile kafa kafaya çarpışıyoruz. Monte o suratle kafa kafaya çarpmışmış olmamıza rağmen motorundan düşmüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 26.06.2026 15:51
''MONTE BADALYAN OLARAK SAVUNMAM'
-Dostum sana kovalamaca anında bana pm attığındada söyledim söylediğin şeyin ne olduğunu bile bilmiyorum isterseniz buraya dosyalarımın ss ini atabilirim öyle bir şey kullanmıyorum benim oyunumda sadece araba modu bulunur o kadar

Öyle bir şeyin olduğunu senden öğrendim dostum kac defa carparak yakalandım polislere ben motorla kacmayı seven biriyim polisten kacarken %90 çarpıp düşüp yakalanıyorum istediğiniz soruyu sorun istediğiniz kanıtı isteyin atarım isterseniz oyun içerisinden bir video klibi cekipte atabilirim düşüyor muyum düşmüyormuyum.

İyi oyunlar kolay gelsin,istediğiniz her türlü kanıtı atabilirim.

#3 - 26.06.2026 16:53
Kovalamaca anında sana pm'den yazmadım, bu olay yaşandıktan beş dakika sonra video kaydımı izleyip emin olduktan sonra sana pm'den yazdım.
Oyun dosyaları kolaylıkla silinip değiştirilebiliyor, söyle olsaydı neden olmasın. Bir admin eşliğinde oyun dosyaların incelenebilirdi fakat  hile kullanan birisi olsan oyun dosyalarını atarken ortada kabak gibi nobikefall dosyasını gösterir misin, bence sanmıyorum?..

Sana normalin üstünde bir hız ile çarpıyorum, yandan veya arkadan değil. Direk kafa kafaya 115 ile giden bir araçla çarpışıyordun. Videonun seslerine bakarken aslında karakterin düşerken çıkardığı oyun sesi belli oluyor. Ona rağmen düşmüyorsun.

#4 - 26.06.2026 17:00
Bu olayın ile alakalı örnek bir video bırakacağım.

Bir motor ve araba kafa kafaya çarpışıyor, çarpışma esnasında aynı benim videomda olduğu gibi karakterin düşerken çıkardığı ses duyuluyor. Kaza sonrası motorlu polis arkadaşım düşüyor.

Bunu adminlerin incelerken örnek bir olay şeklinde yorumlaması için bıraktım.

#5 - 27.06.2026 00:09
Dostum bana sadece nasıl kanıtlamam gerektiğini söyle ben hazırım her türlü istediğin kanıtı atarım gösteririm motordan düşmeme hilesimidir ne dir onu kuracak kadar işsiz değilim istediğin her şeyi sor gösterde gösteririm sıkıntı yok benim için her türlü kanıtı atarım.
[/u][/size]

#6 - 03.07.2026 17:19
Sonuçlanabilir.

#7 - 13.07.2026 17:09
Cezalandırılacak.