Konu: Ucuz İşçilik  (Okunma sayısı 102 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.06.2026 00:58
*Güney Afrika VPN*

Herhangi bir iz bırakmak istemiyor musun? Öyleyse doğru konuya giriş yaptın. Ben Dogbite, arkadaşlarımın beni böyle çağırma sebebi tuttuğumu koparmamdan kaynaklanıyor.

Lise çağlarımda amatör güreş ve kick boks branşlarıyla ilgilendim. Liseler Arası Kick Boks Şampiyonası'nda dört defa birinci geldim. Eyalet turnuvasında ise ikinci oldum.
Bu işi ilk defa yapmıyorum daha önce deneyimim oldu fakat birkaç dosyamdan ötürü başım ağrıdı ve bir süre kepenkleri kapalı bıraktım. Beraber sürdüğüm arkadaşlarımın hepsi aynı blokta, aynı koğuşlarda yaşıyorlar. Benim hakkımda yeterli delil bulunmadığı için tahliye edildim. Şimdiyse büyük paralar kaldırabileceğim bir işe ihtiyacım var. Açıkçası meslek öğrenip yeni bir sayfa açacak yaşı da geçtim ve yeni tahliye oldum. Bu aşağıda sıralayacağım işler hakkında daha önce deneyim sahibi oldum ve profesyonelim. İş olanaklarımı aşağıda listeliyorum:

-Her türlü para tahsilatı yapılır. İşin içine silah girmediği sürece paranızı çok rahat tahsil edebilir ve size ödeme yaptırtabilirim. Bu konuda daha önce deneyimim var.
-Bana problem yaşadığınız herhangi bir şahıs hakkında gerekli bilgileri verdiğiniz sürece onu dövebilir, yaralayabilir(kesici alet) eğer şartlar el verirse kaçırabilirim(bu son dediğimin garantisini veremem fakat zarar vereceğimden emin olabilirsiniz)
-Eğer borcunuz ödenmiyorsa veya birisinin gözünü korkutmak istiyorsanız bana bir ev, işyeri adresi veya bir araç plakası verin ve onun malını delik deşik etmemi bekleyin. Silahlı olarak yalnızca bu tür eylemlere karışabilirim. Karşı tarafı korkutma amacıyla taciz ateşi de açabilirim.

-SINIRLAR-

Kadınlara el sürmem, cinayet olayına karışmam, husumetli olduğunuz kişinin yanında çocuğu var ise iş sonraya sarkar.
Eylem gerçekleştirmemi istediğiniz kişiyle aranızda gerçekten saçma bir olay varsa iş iptal olur. Geçerli nedenleriniz olsun, bende hakettiği cezayı en iyi şekilde vereyim.
HİÇBİR ŞEKİLDE SİLAHLI OLAYA KARIŞMAM. (dm)

Ödemeyi yüz yüze alacağım. Ödeme olarak para veya uyuşturucu kabul ediyorum. İşe koyulmadan önce paranın yarısını alırım, işi hallettikten sonra diğer yarısını alırım. Numaranı bırak ben seni bulurum.

Korkutma: $2.000
Darp: $5.000
Bıçakla Yaralama: $10.000
Para Tahsilatı: Şahısın ödeyeceği borçtan %15 komisyon.
Haraç: $7.500
Ev/İşyeri Tarama: $15.000
Ev/İşyeri Yağmalama: $20.000
Korkutma Amaçlı Karşı Tarafa Taciz Ateşi Açma: $20.000 (Yalnızca araçtan veya motordan gelişi güzel ateş açıp gözdağı vereceğim. Yaralama olmayacak)

Sevkiyat veyahut ticaretlerde koruma görevi görme: $5.000
Gece Kulübü Güvenliği (Profesyonelim): $10.000
Olay Yeri Temizliği: İşin boyutuna göre fiyat değişir. Etrafı ne kadar kirlettiğinize bağlı, elimden her iş gelir.

İşimi severek yapıyorum. Eğer sürekli müşteri olursanız seçtiğiniz paketlerde size güzellik yapar ve işimi abartarak yapmaktan çekinmem.
« Son Düzenleme: 27.06.2026 01:00 semiz »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 05.07.2026 23:41
*buenos aires vpn*

aktif
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 07.07.2026 12:38
Alıntı
BBCode (divbox) kullanılmadan oluşturulan konular direkt olarak arşive gönderilir.
Tetikçi rollerinin yapımı yasaktır, bunun hakkında konu açmak yasaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok