Konu: [TELEVICE] VFC Talks 8. Bölüm | Şampiyon Konuştu, Kai Mesajlarıyla Damga Vurdu!  (Okunma sayısı 69 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.06.2026 20:45

VFC TALKS 8. BÖLÜM'DE ŞAMPİYON CJ STYLES KONUŞTU!
Hazırlayan: William RAMIRES | 24.06.2026

Vice FM frekanslarında yayınlanan VFC Talks'un 8. bölümünde VFC Yetenek Şampiyonu CJ Styles konuk oldu. Final Kaosu gecesinde Zarko Posavec karşısında elde ettiği tartışmalı zaferin ardından ilk kez geniş kapsamlı açıklamalarda bulunan Styles, şampiyonluk maçına ilişkin eleştirilere yanıt verdi. Yayının ilerleyen bölümlerinde ise Kai Vuong'un canlı yayına gönderdiği mesajlar programa damga vurdu. Hem şampiyonluk gecesi hem de Zarko Posavec hakkında yapılan açıklamalar, VFC gündemini yeniden hareketlendirdi.

CJ STYLES: "ŞAMPİYONLUĞU BİLEĞİMİN HAKKIYLA KAZANDIM"
Programın ilk bölümünde Final Kaosu gecesinde kazanılan şampiyonluk masaya yatırıldı. CJ Styles, kemerinin haksız şekilde kazanıldığını savunan eleştirilere karşı çıkarak mücadele boyunca tüm gücünü ortaya koyduğunu söyledi. Kai Vuong'un müdahalesi olmasa sonucun değişip değişmeyeceği yönündeki soruya da değinen Styles, bunun hiçbir zaman kesin olarak bilinemeyeceğini ancak kendi performansına olan güveninin tam olduğunu belirtti. Şampiyon ayrıca, karşılaşmada yaşananların gölgesinde kalmasına rağmen zaferinin hak edilmiş bir galibiyet olduğunu savundu.

Alıntı
"O maçta canımı dişime takarak dövüştüm. Bu şampiyonluğu bileğimin hakkıyla kazandım."
- CJ Styles

KAI VUONG'DAN "HAYAT BORCU" ÇIKIŞI
Yayının ilerleyen dakikalarında gündem, Kai Vuong'un canlı yayına gönderdiği mesajlarla değişti. Final Kaosu gecesindeki müdahalesine ilişkin açıklamalarda bulunan Vuong, Zarko Posavec'in sezon boyunca sergilediği davranışların yaşananların temel nedeni olduğunu savundu. Posavec'in şampiyon olmasını istemediğini açıkça ifade eden Vuong, son yayınlarda yaşanan olayların kendi sabrını taşırdığını söylerken, CJ Styles'ın kazanmasının da kendi çıkarına olduğunu belirtti. Yayına gönderdiği mesajlarda kullandığı "hayat borcu" ifadesi ise hem stüdyoda hem de dinleyiciler arasında dikkat çekti.

Alıntı
"Zarko'nun sezon boyunca yaptığı davranışlar, onun ring içerisindeki kaderini belirledi. Eğer bu davranışları olmasaydı belki de karışmazdım."
- Kai Vuong

Vuong ayrıca skorun belirli bir noktaya gelmesinin ardından Zarko Posavec'in kontrolünü kaybettiğini düşündüğünü ve bu nedenle müdahale etmek için doğru anı beklediğini iddia etti. Bunun üzerine CJ Styles ise VFC'nin profesyonel bir organizasyon olduğunu hatırlatarak, karşılaşmanın ölüm kalım noktasına ulaşmasının mümkün olmadığını söyledi.

"BU ŞAMPİYONLUĞU KIZIM İÇİN KAZANDIM"
Programın son bölümünde CJ Styles, Final Kaosu gecesine dair son değerlendirmelerini paylaştı. Kafes içerisinde hem kendisinin hem de Zarko Posavec'in her şeyini ortaya koyduğunu söyleyen şampiyon, bunun kariyerinin en zorlu mücadelelerinden biri olduğunu ifade etti. Karşılaşmanın ardından gelen destek mesajlarının kendisi için büyük anlam taşıdığını belirten Styles, elde ettiği başarının yalnızca kendisine ait olmadığını vurguladı.

Alıntı
"Benim için gerçekten zorlu bir geceydi. Buradan beni destekleyen tüm hayranlarıma teşekkür etmeyi bir borç bilirim."
- CJ Styles

Yayının kapanışına doğru duygusal anlar da yaşandı. Omzundaki şampiyonluk kemerini gösteren Styles, bu başarıyı kendisine inanan taraftarlarına adadığını söylerken, son sözlerinde ise şampiyonluğu kızı için kazandığını ifade etti. Yayın bu sözlerin ardından sona ererken, hem CJ Styles'ın açıklamaları hem de Kai Vuong'un mesajları VFC gündemindeki tartışmaları yeniden alevlendirdi.

Alıntı
"Bu şampiyonluğu onlar için kazandım. Kızım için."
- CJ Styles

★ Biliyor muydunuz?
CJ Styles, Final Kaosu gecesinde Zarko Posavec'i mağlup ederek VFC Yetenek Şampiyonluğu'nu kazandı. Ancak karşılaşma, Kai Vuong'un maç sonundaki müdahalesi nedeniyle sezonun en tartışmalı mücadelelerinden biri olarak gösteriliyor.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 24.06.2026 20:45

Vice News'in bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[url=https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=101138.0][img]https://www.upload.ee/image/16984245/Vice_News_Yorum__ablonu_2024-2025__1_.png[/img][/url]
[div style="width: 1000px;padding: 1em 10px; color:#fff;background-color:#11113A; font-size:14pt;"]
[b]Rumuz:[/b][font=chakra petch] N/A [/font]
[b]Yorum:[/b][font=chakra petch] N/A
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 24.06.2026 20:48

Rumuz: emmanews
Yorum: VFC Mükemmel bir ŞOV!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 24.06.2026 20:49

Rumuz: Letty
Yorum: VFC-Talks yayınları top1.  :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 24.06.2026 20:55

Rumuz: austinkeller
Yorum: Sokakta görsem tanımam, harika bir durum..
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok