Konu: Arman Barkev - Şikayet  (Okunma sayısı 218 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.06.2026 23:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arman_Barkev @HamzaReiss

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dimitri_Olezka @punchliner314 - Kaiser_Vargen @Furkans2

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.06.2026 23:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Kaçırılan veya esir alınan oyuncuya karşı absürt ve gerçek dışı roller yapılamaz. Örneğin /sit 6, /piss gibi komutlar veya tamamen OOC kimlikle yapılan roller(bu roller kendini belli ediyor). Bu tip ihlallerde ceza uygulanır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Razmik karakteri ile benim karakterimin bir rolü vardı, gayet normal oyuna ilerleyişe uygun şekilde rolümüzü sürdürüyorduk, bu rolün ardından bir brawl rolü doğdu yine sorun yok karakterim dayak yedikten sonra Arman karakteri gelip üstüme sit atıyor, rol yaptığım oyuncuları ne tanıyorum ne bir sorunum var fakat bu kışkırtıcı bir hareket ve OOC olarak yapıldığını düşünüyorum, neticesinde karakterimin üstüne sit atılırken bir emote de yok muhtemelen oturup ss aldı, edit yapacak arkadaş. ihlal olduğunu ve kışkırtmaya çalıştığını düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/etnb9df

Ek açıklamalar(varsa): Rolümüzü yapıp eğlenmeye çalışıyoruz bu tarz tatsız hareketlere gerek yok, bir ihlal varsa ceza alması uygundur

#1 - 17.06.2026 23:46
Şahitliğimi Onaylıyorum.

#2 - 18.06.2026 00:18
Sizi tanımıyorum sadece Dimitri ile tanışıyoruz onunlada bir sorunum yok ooc kin olarak algılanmasın. Yetkililerimizin kararına kalmış bir durum sonuçlanabilir. İyi geceler iyi roller dilerim sağolun varolun.
« Son Düzenleme: 18.06.2026 00:20 HamzaReiss »

#3 - 18.06.2026 23:42
sonuçlanabilir.

#4 - 19.06.2026 02:56
Şahitliğimi onaylıyorum oluşumlarının çok ağır şikayetlerden şu sıralar sorumlu olması ve birine sit7 atan bi adama aşama üç birliğin r16 vermesi cidden üzücü oluyor, daha doğru bir yönetim şekliyle yaşasın kasparov!!!!!

Bu arada arkadaşın IC rankını düşürmek itibar korumaz hocalar iiyi forumlaaar!

« Son Düzenleme: 19.06.2026 02:59 Furkans2 »

#5 - 20.06.2026 20:40
Şikayet incelendi. Arman Barkev NON-RP kapsamında ceza alacak.