Konu: Mikhail Abramov Refusee Rp  (Okunma sayısı 93 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.06.2026 21:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Abraham Abramov @chivass

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rico Kranz @coi Marsella Casillas @Jakuzi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.22 02.06.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse Rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Markov ve adamlarıyla savaş halindeyiz ve arkadaş ekipte pasif durumda olduğu halde forumda paylaşımı olmadığı halde savaşa giriyor ve çarışma sonucu düşürüyoruz kendini ve sonra hemen afk bırakıyor saatlerle her şey sabit.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): kişi vurulduğu an alt tab atıyor hemen ve dakikalarca mix yapıp arkadaşları gelene kadar asla oyuna dönmüyor gerekli ceza verilmesi gerek

#1 - 02.06.2026 21:29
şahitliğimi onaylıyorum böyle korkak kişilerle dm bile atılmaz, gerekli cezasının verilmesini istiyoruz.

coi

*
v3 Oyuncusu v4 Güncellemesinde Oyundaydı2026 Yılbaşında Oyundaydı
#2 - 02.06.2026 21:31
Şahitliğimi onaylıyorum. Kişiler ne telsiz üzerinden, ne de telefon üzerinden kimseyi çağırmadı. Büyük ihtimalle alt tab atıp dc üzerinden arkadaşlarına haber verdi bilemiyorum.
Şöyle sıktıklarını gösterecek bir ekran görüntüsü de ben ileteyim.

Bu ise arkadaşa durumu soruyorum, belki haberi yoktur diye ama ondan gelen cevap.

« Son Düzenleme: 02.06.2026 21:54 coi »

#3 - 02.06.2026 21:49
şahitliğimi onaylıyorum böyle korkak kişilerle dm bile atılmaz, gerekli cezasının verilmesini istiyoruz.

Bu nasıl bir üslup birader? Düştünüz diye mi bu sinir stres? Oyun oynadığını unutma.

#4 - 02.06.2026 21:51
yerden kalkmıyonuz kral 40 kısılık birliğinizi tahrumar yaptık ayıktıriyim

#5 - 02.06.2026 22:01
yerden kalkmıyonuz kral 40 kısılık birliğinizi tahrumar yaptık ayıktıriyim

40 kişilik birliği 'tahrumar' ederken arka planda çalışan yazılımlara güveniyordun sanırım? :) Şikayet konusunu baltalamayı bırakıp üçüncü parti yazılımlarla aldığın banın tadını çıkarabilirsin bu saatten sonra vurduğunuz kişilerinde gözümüzde bir hükmü yok. Sana üçüncü parti yazılımlara sığınmadığın oyunlar dilerim.

#6 - 02.06.2026 22:02

Bu nasıl bir üslup birader? Düştünüz diye mi bu sinir stres? Oyun oynadığını unutma.
Kardeşim adamlarınız ihlal üstüne ihlal yapıyor adamınız rklı olduğu halde bizim adamlarımıza sıkmaya devam ediyor üstüne gelin sahaya diyor daha sinirlenmeleri normal değil mi 40 kişilik birliğinizi tarumar ettik diyor :D ihlal yaparak oynamayın siz de zevk alın biz de zevk alalım yani adamın ihlal yapıyor daha üste çıkıyor sizi tarumar ediyoruz diye her şey ortada kim yeniliyor görüyoruz canınızı yerim zevk alın biraz

#7 - 20.06.2026 23:20
Karakter yasaklı.