Konu: Fyodor Markov - Aktif Rolde /q  (Okunma sayısı 159 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.06.2026 01:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fyodor Markov @lond1921

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Marcus Moller @Xign

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2. Ortak Nezaket
- Oyundan çıkış yapmak: son rol etkileşiminden en az 15 dakika geçmeden oyundan çıkış yapılmamalıdır. Rolün diğer tarafıyla iletişime geçip bu konuda anlaşmak mümkündür. Polislerle ilgili rollerde bu kuralın ihlali halinde silahlarınız ve envanterinizdeki yasadışı eşyalarınız silinebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi baskın rolünde başarısız olup kaçarken üstüne misilleme ile gittik, düşürürken oyundan quit attı. Skin'in bu karaktere ait olduğu kanıtlarda açıkça net.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin ivedi bir şekilde yapılmasını talep ediyorum.

#1 - 02.06.2026 01:04
Yeterli kanıt bulunmamakta, maskeliydim. Quit attığımın kanıdı bulunmamakta. İyi forumlar

#2 - 02.06.2026 01:05
Şahitliğimi onaylıyorum. Özellikle daha yeni IFM'den aşağıda görsele eklediğim uyarılar geçilmişken bunların göz ardı edilip direkt biz sıkarken q atılması gülünç şeyler gerçekten. Gereğinin yapılmasını istiyoruz.

#3 - 02.06.2026 01:07
Yeterli kanıt bulunmamakta, maskeliydim. Quit attığımın kanıdı bulunmamakta. İyi forumlar

Her şey ortada, skinin bariz belirli ve anlaşılır bir biçimde gözüküyor. Maskeli olup olmaman IC olarak önemli OOC olarak değil. Bundan sonra yakalanmamak için skinini değiştirebilirsin. Aynı skini kullandığın ve o skinle DM attığın kanıtlarda mevcut. Aksini iddia eden bir kanıtın varsa iletebilirsin.

#4 - 02.06.2026 01:33
Fyodor birlik üyem olduğu için ekleme yapma gereği duydum. Sıktığınız kişinin Fyodor karakteri olduğunu doğrulayacak bir kanıtınız yok gördüğüm kadarıyla. Ortada bir nametag yok. Sunucuda birbirine benzeyen tonlarca skin var. Sıktığınız kişinin yalnızca atleti gözüküyor. Crossunuzda kare çıkıyor, karakter tam olarak gözükmüyor bile. Yetersiz kanıt.

İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 02.06.2026 14:43 FalqoN »

#5 - 02.06.2026 01:39
Fyodor birlik üyem olduğu için ekleme yapma gereği duydum. Sıktığınız kişinin Fyodor karakteri olduğunu doğrulayacak bir kanıtınız yok gördüğüm kadarıyla. Sıktığınız kişinin yalnızca atleti gözüküyor, corssunuzda kare çıkıyor, karakter tam olarak gözükmüyor bile. Yetersiz kanıt.

İyi forumlar.

Birlik üyeniz olması savunma yapabileceğiniz anlamına gelmez, yalnızca şikayete söz konusu olan forum hesabı savunma yapmalıdır.

#6 - 02.06.2026 01:43
Fyodor birlik üyem olduğu için ekleme yapma gereği duydum. Sıktığınız kişinin Fyodor karakteri olduğunu doğrulayacak bir kanıtınız yok gördüğüm kadarıyla. Sıktığınız kişinin yalnızca atleti gözüküyor, corssunuzda kare çıkıyor, karakter tam olarak gözükmüyor bile. Yetersiz kanıt.

İyi forumlar.

görsellerde karakterin full bodysi gözüküyor.

burada ise kendi rol sslerinde paylaştıkları görsel. Eşofman çizgilerine kadar aynı.

#7 - 02.06.2026 02:35
Spoiler: GösterGizle

her şey ortada, skin bu hesaba ait.

#8 - 03.06.2026 20:51
Şikayet incelendi. Aktif rolde oyundan çıkış sağlandığına dair kanıtlar yetersiz görünüyor. K&A