Konu: Lambert Gueguen ihlal.  (Okunma sayısı 101 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.05.2026 05:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lambert Gueguen @KESH

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jevonne Reels. @Cuckoo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntüde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NONRP 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood'da afk şekilde dururken ekran başına geçtim ve arkadaşın beni bug kullanarak aracın üstüne çıkardığını gördüm 2. oluyor bu ardından indikten sonra saldırmaya başlıyor emote yok kısaca troll gereken yapılsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/7eh8heb  https://hizliresim.com/n2o297c

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 31.05.2026 15:29 Sarpingo »

#1 - 31.05.2026 18:24
Kanıtların yetersiz olduğunu düşünüyorum, seni hiçbir şekilde arabanın üstüne ben çıkarmadım, hatta bende gözükmüyordun bile. Bana PM attığında aracı durdurdum ve bir anda spawn oldun aracın üstünde, bende araçtan inip yanına geldiğimde bana saldırmaya başladın. Bende bunun üstüne sana karşılık verdim ve olay yerinden uzaklaştım.

#2 - 31.05.2026 18:29

Jevonne Reels'de bu olayı görüp pm den beni uyarıyor zaten ss al diye attığım kanıtlarda gözükmekte.

PM attığımda aracı durdurmadın markete kadar sürmeye devam ettin ss mevcut  markette durduktan sonra inip emote vermeden saldırdın zaten ben pm attıktan sonra bugda kalmışsın diye çeviriyosun olayı..
« Son Düzenleme: 31.05.2026 20:34 Sarpingo »

#3 - 31.05.2026 21:38
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 02.06.2026 01:52

Jevonne Reels'de bu olayı görüp pm den beni uyarıyor zaten ss al diye attığım kanıtlarda gözükmekte.

PM attığımda aracı durdurmadın markete kadar sürmeye devam ettin ss mevcut  markette durduktan sonra inip emote vermeden saldırdın zaten ben pm attıktan sonra bugda kalmışsın diye çeviriyosun olayı..

Olay çevirme falan yok, ben savunmamda olanı anlattım. Yalan yanlış anlatım üstüne tarafıma baskı kuramazsınız, doğruları konuşun lütfen. Bırakın son kararı yönetici taraf belirlesin, manipüleye gerek yok.

#5 - 04.06.2026 01:31
Kanıtlar yetersiz.