Konu: Abel Wade - mixing  (Okunma sayısı 99 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.05.2026 23:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Abel_Wade @thankfulone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.05.2026- 22:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
4.2. İletişim: Vice Roleplay tarafından belirlenmiş IC kanallar (Forumdaki IC bölümler, Vice Social, vb.) haricindeki tüm Discord, TeamSpeak, Skype vb. iletişim kanallarında IC iletişim yapılamaz. Birlikler için söylentiler/sokak dedikoduları türü kanallar olaylar bittikten sonra bölgede yapılan rolleri düzenlemek için kullanılabilir. Bunların içeriği oyun içi anlık iletişim aracı gibi kullanılmamalıdır. İzin alınmamış tüm eylemler metagaming olarak değerlendirilir.
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: kişi rol ortasında durduk yere yazdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/1kgqero

Ek açıklamalar(varsa): Seviyesi ve sicili oldukça kabarık.

« Son Düzenleme: 21.05.2026 23:16 ofzoya »

#1 - 21.05.2026 23:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Abel_Wade @thankfulone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.05.2026- 22:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
4.2. İletişim: Vice Roleplay tarafından belirlenmiş IC kanallar (Forumdaki IC bölümler, Vice Social, vb.) haricindeki tüm Discord, TeamSpeak, Skype vb. iletişim kanallarında IC iletişim yapılamaz. Birlikler için söylentiler/sokak dedikoduları türü kanallar olaylar bittikten sonra bölgede yapılan rolleri düzenlemek için kullanılabilir. Bunların içeriği oyun içi anlık iletişim aracı gibi kullanılmamalıdır. İzin alınmamış tüm eylemler metagaming olarak değerlendirilir.
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: kişi rol ortasında durduk yere yazdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/1kgqero

Ek açıklamalar(varsa): Seviyesi ve sicili oldukça kabarık.

Saçma bir şikayet arkadaşın Riley_Fraiga truckerdan aldığı tır ve dorseyle benim ve birliğimin olduğu yere tırla giriş yapıyor tırla üzerimizden geçip dorseyi olduğu yere bırakınca ve bende o sırada fps modunda klip çekimi yaparken bir anlık jumpscare yemiş gibi chate böyle yazıyorum, ortalıkta durduk yere olan birşey yok arkadaşın truckerdan veya nerden bulduysa dorseli tırla bizi trolledi o sırada fps kamerasında da olan ben böyle yazdım, arkadaşına söyle bir daha yapmasın.

4 yılda 4 jail yemişim birde nasıl kabarık oluyor açıklar mısın ve ortalıkta sana veya arkadaşına kasten söylenmiş bir cümle yok orada bulunan kimsenin kalbini kırmayada niyetim yok, küfürün sana olduğunu düşünüyorsan onu bilemem ama tetiklenmişsen paşalar gibi özürümü dilerim. PM attığın arkadaşın da birdaha truckerdan aldığı tırla ben klip çekiminde fps kamerada olduğum sırada arkadan ezmesin.
« Son Düzenleme: 21.05.2026 23:21 thankfulone »

#2 - 21.05.2026 23:24
Ortada trollük varsa bile bunun karşılığı ailevi küfür değil. RP ortamında jumpscare oldum diye küfür etmek normalleşmiyor. Bir dahaki sefere FPS kameranı değil, üslubunu kontrol et.

#3 - 21.05.2026 23:26
Riley_Fraiga için rapor atmıştım @enesalvio raporla ilgilenmişti, yine orada olan arkadaşlarım bu şikayeti görürse beni doğrulayacaktır, ben ne olur ne olmaz diye Riley_Fraiga'ın yaptığı trollün kanıtlarını bulmaya çalışacağım, öğlene kadar bulamazsam şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 21.05.2026 23:28
Ortada trollük varsa bile bunun karşılığı ailevi küfür değil. RP ortamında jumpscare oldum diye küfür etmek normalleşmiyor. Bir dahaki sefere FPS kameranı değil, üslubunu kontrol et.
Neden böyle birşey diyorsun anlamadım savunmada bu durumu belirttim zaten ve ayrıca şikayete durduk yere yazmışsın ama troll yapan birisine pmden kahkaha atman az çok o lafın durduk yere yazılmadığını belirtiyor gibi
« Son Düzenleme: 21.05.2026 23:30 thankfulone »

#5 - 21.05.2026 23:33
Ortada troll dönmüş olabilir, buna bir şey demiyorum. Ama sen şu an yapılan trollü değil, ettiğin ailevi küfrü kurtarmaya çalışıyorsun. “Jumpscare oldum” diyerek bunu normal göstermeye çalışman da ayrı komik.

Bir an önce sonuçlanabilir.

#6 - 21.05.2026 23:49
Ortada troll dönmüş olabilir, buna bir şey demiyorum. Ama sen şu an yapılan trollü değil, ettiğin ailevi küfrü kurtarmaya çalışıyorsun. “Jumpscare oldum” diyerek bunu normal göstermeye çalışman da ayrı komik.

Bir an önce sonuçlanabilir.
Nerede normal göstermişim orayı anlatır mısın? Aksine bu olay için tetiklenmişsen özür dileyeceğimi bir art niyet olmadığını bir anlık birşey olduğunu söyledim, İnkar etmedim her insanın kendi kutsal hakkı olan savunma hakkımı kullandım ve o an ne yaşanmışsa samimi olarak söyledim, neden söylemediğim şeyleri söylemişim gibi yazıyorsun veya neden 4 yılda 4 ooc jail kayıdımı sicili kabarık bir şekilde yazıyorsun? İnsanları bana böyle göstermen beni üzdü. Küfür ettiğimi inkar etmedim sadece bunu neden yaptığımı anlattım, bence üslup konusunda ders alman gereken sensin özellikle yaşanmamış şeyler hakkında konuşmamayı ve insanların önceki yıllarda ve şuan yaptığı hataları rencide edecek bir şekilde lanse etmemelisin ve insanları tanımadan onlar hakkında üslubunu kontrol et gibi birşey dememeyi tavsiye ediyorum tanımak daha mantıklı ve insanca. Bir abi tavsiyesi olarak düşün, tekrar dediğim gibi alınmışsan özür dilerim bu sorun değil ama bu şekilde devam edersen olmaz.

Düzenliyorum yeterli olduğunu ve aslında şikayetle alakası olmamasına rağmen bunu neden yaptığıma dair kanıtları bırakıyorum:

Spoiler: GösterGizle

Son olarak anlatmaya çalıştığım şey eğer içini rahatlatacaksa senin ailevi değerlerini hedef almadım, genel olarak kimsenin Riley_Fraiga karakterinin ooc kimliğinide hedef almadım, o an birçok kişinin diyeceğini t chatten yazdım.
« Son Düzenleme: 21.05.2026 23:52 thankfulone »

#7 - 21.05.2026 23:52
Attığın ekran görüntüsünde bile ihlal var. :D

#8 - 21.05.2026 23:53
Attığın ekran görüntüsünde bile ihlal var. :D
Saraçhane diyorsan o pme yazılacak bir sözdü ki arkadaş da hatasını anında fark edip b chatten düzeltmeye çalışmış, profilini inceledim ve konuşmalarınıda umarım bu sonsuz oyuncu nefretin biter ve rollere odaklanırsın ve insanların savunmalarını dinler neden yaptıklarını anlamaya çalışırsın. daha fazla ileti gelmeyecek sonuçlanabilir.

7. seviye yersin onu cümleside o an iki birlik olarak kendi aramızda brawl düzenliyorduk ve arkadaşımızda pmden ROLÜN AKIŞINI DEĞİŞTİRMEYECEK şekilde fikrini belirtiyor. Neyse ben bunun için klip alıyorum aniden arkadaşın gelince kayıt alamadım rol de çöp oldu, Bu kısmı sadece arkadaşım için yazıyorum şikayet savunmasında incelenmesi gerekmiyor.

Sonuçlanabilir, bu şikayete daha fazla bakmayacağım, tarafımdan daha da ileti gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 22.05.2026 00:16 thankfulone »

#9 - 23.05.2026 02:17
Karakter OOC Küfür + Metagame sebebiyle cezalandırılacak.