Ortada troll dönmüş olabilir, buna bir şey demiyorum. Ama sen şu an yapılan trollü değil, ettiğin ailevi küfrü kurtarmaya çalışıyorsun. “Jumpscare oldum” diyerek bunu normal göstermeye çalışman da ayrı komik.
Bir an önce sonuçlanabilir.
Nerede normal göstermişim orayı anlatır mısın? Aksine bu olay için tetiklenmişsen özür dileyeceğimi bir art niyet olmadığını bir anlık birşey olduğunu söyledim, İnkar etmedim her insanın kendi kutsal hakkı olan savunma hakkımı kullandım ve o an ne yaşanmışsa samimi olarak söyledim, neden söylemediğim şeyleri söylemişim gibi yazıyorsun veya neden 4 yılda 4 ooc jail kayıdımı sicili kabarık bir şekilde yazıyorsun? İnsanları bana böyle göstermen beni üzdü. Küfür ettiğimi inkar etmedim sadece bunu neden yaptığımı anlattım, bence üslup konusunda ders alman gereken sensin özellikle yaşanmamış şeyler hakkında konuşmamayı ve insanların önceki yıllarda ve şuan yaptığı hataları rencide edecek bir şekilde lanse etmemelisin ve insanları tanımadan onlar hakkında üslubunu kontrol et gibi birşey dememeyi tavsiye ediyorum tanımak daha mantıklı ve insanca. Bir abi tavsiyesi olarak düşün, tekrar dediğim gibi alınmışsan özür dilerim bu sorun değil ama bu şekilde devam edersen olmaz.
Düzenliyorum yeterli olduğunu ve aslında şikayetle alakası olmamasına rağmen bunu neden yaptığıma dair kanıtları bırakıyorum:
Son olarak anlatmaya çalıştığım şey eğer içini rahatlatacaksa senin ailevi değerlerini hedef almadım, genel olarak kimsenin Riley_Fraiga karakterinin ooc kimliğinide hedef almadım, o an birçok kişinin diyeceğini t chatten yazdım.