Konu: [VICE NEWS] VFC 8. Sezon 1. Bölüm'de Neler Yaşandı?  (Okunma sayısı 97 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.05.2026 03:06

VFC'nin 8. Sezonunda Olaylar, Olaylar!
Rudolph KENNEDY | 17.05.2026

Vice City’de düzenlenen VFC lansman gecesi ve devamındaki 8. Sezonun 1. Bölümü, organizasyonun gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Randolph Mitchell’ın ringin ortasında yaptığı açılış konuşması, hem geçmişe saygı hem de geleceğe güçlü bir mesaj niteliğindeydi. Yıllardır bu ringde yazılan hikâyelere vurgu yapan Mitchell, VFC’nin yalnızca bir dövüş platformu değil, aynı zamanda şehrin en büyük eğlence ve rekabet sahnesi olduğunu net bir şekilde ortaya koydu. Yeni sezonda yer alacak dövüşçülerin, Vice Şehrinin ruhunu temsil edeceğini belirtmesiyle seyircinin beklentisi zirveye çıktı.

GECENİN SONUÇLARI
Şov, Güç Divizyonu liginin müsabakalarıyla başladı. Oldukça heyecanlı, stresli ve sportif geçen turnuvada sonuçlar şu şekilde:

Kai Vuong, Hans Blutstein'ı 2-0'lık skorla yendi.
Konrad Ratzenberger, Ronan Azoulay'ı 2-1'lik skorla yendi.
Neville Foster, Stephan Galstanyan'ı 2-1'lik skorla yendi.

1. hafta itibariyle Güç Divizyonu'nun puan durumu şu şekilde:

GÜÇ DİVİZYONU

VFC POWER CHAMPIONSHIP YOLU

PUAN DURUMU · 8. SEZON

#
FOTO
DÖVÜŞÇÜ
O
G
M
P

1

Kai Vuong
1
1
0
3

2

Konrad Ratzenberger
1
1
0
3

3

Neville Foster
1
1
0
3

4

Hans Blutstein
1
0
1
0

5

Ronan Azoulay
1
0
1
0

6

Stephan Galstanyan
1
0
1
0

O: Oynadığı Maç  ·  G: Galibiyet  ·  M: Mağlubiyet  ·  P: Puan
    GALİBİYET: +3 PUAN  ·  MAĞLUBİYET: 0 PUAN

Güç Divizyonu maçlarının ardından eğlence, Kadınlar Divizyonu maçlarıyla devam etti. Kadınlar Divizyonunda Fatal-Four-Way müsabakasında;

Milena Turkovic; Vera Mirova, Laurissa Magdalena ve Jasna Lisica'yı yenerek Kadınlar Divizyonunda ön plana çıkan ilk isim oldu. Jasna Lisica, bu sonuçtan sonra turnuvadan ayrılma kararı aldı. Yerine bir başkası ile anlaşma yapılacağı düşünülüyor.

Gecenin son maçı, Yetenek Divizyonunda yer alan dövüşçülerin maçıydı. Bu maçı özel kılan şey, bu maçı kazanan kişinin 4. haftada düzenlenecek özel şovda VFC Talent Championship kemeri için 1 numaralı aday olmasıydı.

Bu maçta yer alan isimler VFC'nin tecrübeli ismi Toma Hellington, Zarko Posavec, Julian Konzern ve CJ Styles'dı. Maç sırasında birbirlerine sert bir şekilde girişen Toma, Zarko ve Julian'ın arasından tamamen savunma odaklı ilerleyen, köşelerde saklanan bir kişi vardı: CJ Styles. Geçmişte Wrestling's Super Revolution (WSR) 'da profesyonel güreş tecrübesi olan CJ Styles, kurnazlığını konuşturarak sona kalmayı başardı ve ayakta kalan son isim olarak WSR Talent Championship için 1 numaralı aday oldu. CJ Styles, sezon sonunda düzenlenecek özel şovda şampiyonluk maçına çıkacak.

Randolph Mitchell'dan The Rock'a: S*ktir Git Ringimden!

Gecenin son olayında, CJ Styles VFC Talent Championship için 1 numaralı aday olmanın sevinci içindeyken, seyircilerin aklında bir soru daha vardı. Cuma akşamı düzenlenen VFC 8. Sezon Lansman gecesinde sürpriz bir şekilde ortaya çıkan The Final Boss The Rock, Randolph Mitchell'ın ruhunu istediğini belirtmişti. Randolph Mitchell'ın, The Rock'a vereceği cevap şovun son anında ortaya çıktı. The Final Boss, Randolph'un karşısına çıkarak şu sözleri kullandı:

Alıntı
"Sir Randolph Mitchell... O an, geldi. Sana kollarımı açıyorum. Bana geleceksin. Benimle kardeşin olarak kucaklaşacaksın! Ve ben de seni, "benim adamım" olarak kucaklayacağım. Hepsini istiyorum, Randy.  Benim olmanı istiyorum. Ruhunu istiyorum. Ve Tanrı merhamet etsin ki, SENİN RUHUNA İHTİYACIM VAR!

Cevabın evetse, Sir Randolph Mitchell'ın mirası sonsuza kadar yaşar. Gözlerime bak, Randy. Eğer cevabın hayırsa, bu gece VFC ve senin mirasın... ÖLÜR. Sonsuza kadar..."

Bu sözden sonra Randolph Mitchell, The Rock'a şöyle bir cevap verdi. Mitchell, ruhunu zaten Vice halkına ve VFC ringlerine uzun zaman verdiğini söyleyerek The Rock'a şok bir söz söyledi: "S*ktir git ringimden!"

Alıntı
Dün söylediğin her şeyi istiyorum, Rock...
Benim ruhum... artık bana ait değil. Neden, biliyor musun? Çünkü ben... Çünkü ben ruhumu bu ringe, Vice Şehrine çooook uzun bir zaman önce verdim bile!

HEY ROCK! SİKTİR GİT RİNGİMDEN!

CJ Styles ve The Rock'tan Randolph Mitchell'a Saldırı!
Randolph’un reddi sonrası yaşananlar ise VFC tarihine karanlık bir an olarak kazındı. Edilen küfürden sonra CJ Styles ile sarılan Randolph Mitchell'ın fark etmediği bir konu vardı. Sarılma sırasında CJ Styles, The Rock ile göz göze geldi ve ardından CJ Styles, Randolph Mitchell'a çok sert bir şekilde saldırdı. Eski dostlukların yerini ihanetin aldığı bu anlarda, The Rock’ın acımasız tavırları dikkat çekti.

Randolph’un ağır şekilde darp edilmesi ve güçlükle ringden ayrılması, yalnızca bir saldırı değil, aynı zamanda VFC’de yeni bir dönemin başlangıcı olarak yorumlandı. Artık sahnede sadece rekabet değil, güç, kontrol ve ihanetin belirleyici olacağı açıkça görülüyor. CJ Styles ve The Rock'ın yaptığı bu hareketler, VFC hayranları tarafından tepkiyle karşılanırken şov bu şekilde sona erdi.

Şimdi gözler haftaya cuma gerçekleşecek VFC'nin 8. Sezon 2. Bölümüne çevrildi...

» Biliyor muydunuz?
VFC’nin kurulduğu ilk günden bu yana geçen 6 yıl boyunca yüzlerce dövüşçü bu ringde mücadele etti ve her biri organizasyon tarihine kendi izini bıraktı. Bu yapı, VFC’yi sadece bir dövüş platformu olmaktan çıkarıp Vice City’nin en büyük sahne organizasyonlarından biri haline getirdi.

« Son Düzenleme: 17.05.2026 21:17 the batuhan batrix »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 17.05.2026 03:06

Vice News'in bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[url=https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=101138.0][img]https://www.upload.ee/image/16984245/Vice_News_Yorum__ablonu_2024-2025__1_.png[/img][/url]
[div style="width: 1000px;padding: 1em 10px; color:#fff;background-color:#11113A; font-size:14pt;"]
[b]Rumuz:[/b][font=chakra petch] N/A [/font]
[b]Yorum:[/b][font=chakra petch] N/A
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 17.05.2026 03:08

Rumuz: APP 
Yorum: İlginç
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 17.05.2026 06:21

Rumuz: Astra
Yorum: Güzel dövüştü.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 17.05.2026 13:16

Rumuz: VFC-Fan-Boi
Yorum: CJ STYLES BAKALIM KARŞINA ZARKO POSAVEC GİBİ GERÇEK BİR ERKEK ÇIKTIĞINDA NELER YAPABİLECEKSİN??
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok