Konu: Keifon_Saunders | Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 67 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.05.2026 19:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keifon Saunders

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı Kural İhlali, Fear Rp

Alıntı

[url=https://hizliresim.com/jt3u0rc]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs arabamıza çarptı, Hakaret etti, bende rol icabı şişe vurdum. Arkadaş daha sonradan beni ezdi ve sokağımıza küfür ederek sokağımıza gitti, bizde silah çekip kovaladık, Pizza Steck'da arkadaşı görüp ateş ettik araç ile kaçıp sokağına saklandı, arkadaş şey düşündü sanırım; ben sokağıma giricem onaylı olduğumuzu düşünerek vuramayacaklar falan diye ama öyle bir durum yok, aktif çatışma ortamından kaçıyor, olay hemde 3 4 dakika içerisinde gerçekleşiyor. Bizde arkadaşı vurup gidiyoruz ve bakmak için döndüğümüzde ayağa kalkmış fıldır fıldır koşuyordu, uzi kullanıyoruz ama boncukta atmıyor bu silah.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş cezasını alsın, bir uyarı ile kalmasın çünkü ceza ala ala öğrenmemiler ihlalleri.

#1 - 27.05.2026 16:00
Arkadaşın Hoodsuz bir bölgede beni gasp etti sorun etmedim, arkadaşını vurduk 2 defa kalkıp koşuyordu sorun etmedim, sen niye böyle kinlenip şikayet açmışsın? Savunma yapmayım diye etiketlememişsin bile, bu kadar düşmesenize kanka, Arkadaşın bugün DM attı gateli bir mekanikte hemde, şikayet açmadım sevinip rol yapın diye. Sen her şeyde böyle yaparsan işimiz uzun kanka, arkadaşlarının bir sürü ihlali var,  ben bu kadar uğraşmıyorken senin böyle yapman komik  ::) Arkadaşına pmden atla falan demişsin, mixing :D Arkadaşınla pmden öyle konuşuyorsun patlayacağım falan, seni ezmeye çalıştı falan filan, kendi ssinden jail yiyeceksin haberin yok canım, koşmuyorum orda alt ile yürüyorum. Ve nedense sslerde hep /ccmy atmışsın, admin pm loglarına bakarlar ama bu kadar düşme  ::) ::)

#2 - 27.05.2026 16:34
Herhangi bir sorun görülmedi, kanıttaki PM atan oyuncu Mixing kapsamında cezalandırılacak.

K&A