adam şikayete imza atmış. bu şikayete savunma gelmeyecek, bırakın şu komploları artık.
Aynı konu başlığı altında Razmik karakterine de şikayet şablonu hazırlıyorduk ki ESP nedeniyle yasaklandığını gördük.
Kasparov birliği ve oyuncuları sık sık izlenmeli ve gözden geçirilmeli diye düşünüyoruz.
sen de artık şu konuşma tarzından kurtul kardeşim. birlik liderine hem IC hem de OOC olarak rollerinizin devam etmesi için gerekli iletişimde bulundum fakat sizin kininiz daha ağır basıyor.
açtığınız şikayetlerin bir önemi yok, kaçının kabul olduğunun bir önemi olacak. bu şikayetler yönetim tarafından adil bir şekilde sonuçlandırıldığında seninle tekrardan konuşalım. sana sunulan mod permini de umarım gözden geçirirler, hakettiğini zannetmiyorum. daha öncesinde senin kadar bilgisiz bir mod veya örnek oyuncu profili görülmüş bir arkadaş görmedim.
bu şekilde metin belgesi üzerinden şikayet açılıyor olsaydı eğer şu an sunucuda oynayan insan olmazdı, bırakın artık şu asılsız şikayetleri.
Oyuncu Kimliği
Platform içerisi oyuncu kimliğini en iyi koruyabileceğiniz alan şikayetler bölümüdür. Platform içerisinde, kasti yapılmamış, ufak hatalar ve kine dayalı şikayetler oluşturmanız oyuncu kimliğinizi zedeleyecektir.