Konu: Dolandırıcılık.  (Okunma sayısı 156 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.05.2026 19:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Amelia_Davies @exeluac

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.05.2026 -18.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
14.4. Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle bu kişi ile IC olarak tanışma rolü yaptık. Daha sonra Sevgili olmak için kişiyle bir süre konuşmaya karar verdik, birbirimizi tanımak için. Sonrasında kişi benimle sevgili olmak için bir miktar para vermen lazım dedi. İlk başta kişiye IC olarak pek güvenemediğimi söyledim ve benimle sevgili olursan hayatını yaşacağını söyledim. İşte sonrasında kararımı verdim parayı verdim ilk başta 5 bin papel verdim. Daha sonra ev almak için sahil taraflarına gittik. Bir miktar daha verdim bende katkı yaparak evi alacağımı söyledi bende inandım. Motorla zor olur dedi araç kiraladık bir baktım paralarımı alıp kayboldu ortalıktan beni kandırırak dolandırdı. Bu kişi hakkında gerekli cezaların alınmasına arz ederim kanıtlarda da göreceksiniz. Ayrıca insanlara pek güvenemediğim  ve benimle sevgili olabilmen için 5.000$ vermen lazım dedi. Sözü tamamen size bırakıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi hakkında gereken işlemlerin yapılmasına arz ederim.

#1 - 02.05.2026 19:46
Savnuma yapmayacağım, sonuçlanabilir.

#2 - 02.05.2026 19:50
Tamamdır, dostum söz yetkili ekibinde.

#3 - 08.05.2026 12:19
Merhabalar, şikayet ne zaman sonuçlanır?

#4 - 11.05.2026 01:11
Karakter cezalandırılacak. Thomas Dragon adlı karaktere para iadesi sağlanacak. K&A