Konu: Kapatılabilir  (Okunma sayısı 94 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.06.2026 12:00
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincent Capolla - @Awerty

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.06.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:15. Mülk ve Ticaret Kuralları

Sunucu ekonomisinin dengesinin sağlanması, diğer oyunculara karşı haksız kazancın önlenmesi ve oyun dışı ticaretin önlenmesi adına yapılan ticaretlerde belirli kısıtlamalar bulunmaktadır.

15.1. OOC Ticaret: Oyun mal varlıklarınız için yapacağınız tüm ticaret işlemleri IC olmak zorundadır. Yapacağınız ticaret işlemleri için forum veya üçüncü bir iletişim aracı kullanmamalısınız. Bununla birlikte OOC parayla alınan Vice Market ürünleri hiçbir şekilde paraya çevrilemez.
Örnekler
- Discord üzerinden iletişime geçip OOC anlaşma yaparak bir evi/işyerini satın almak
- Gerçek para karşılığı para, mülk, araç, materyal vb. satış gerçekleştirmek
- VP ile alınmış özel interior, gate vb. mülke eklenen market ürünleri için fiyat biçmek (Satış yapmadan önce tüm Vice Market ürünleri mülkten kaldırılmalıdır, özel interior, özel exterior veya gate ile satış yapılamaz.)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba öncelikle. Apex Auto bizim firmamızdı, arkadaşlarımın ve benim. Firmada Usta Başı'yım ancak firmanın ortağıyım, arkadaşlarım saldı tek ben kaldım ve Vincent Capolla adlı şahıs Firmamızdaki interioru almıştır, interiorun bana verilmesini talep ediyorum, arkadaşın cezasını çekmek istiyorum. Böyle bir şey yapması hoş değil, hakkımıza giriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/19481640/Ekran_Al_nt_s_.PNG

Ek açıklamalar(varsa): Evin geri bana verilmesini, arkadaşında ceza görmesini istiyorum.

« Son Düzenleme: 26.06.2026 22:58 Yekta177k »

#1 - 26.06.2026 22:44
Selamlar, şikayeti tam olarak anlamış değilim eklediğiniz kural ihlalinde yer alan "Oyun mal varlıklarınız için yapacağınız tüm ticaret işlemleri IC olmak zorundadır." kuralına istinaden zaten ben burayı sistemden aldım, birisine para ödemedim. Arkadaşınız demek ki size sormadan sisteme satmış. Bu beni veya X bir oyuncuyu ilgilendirmiyor. Foruma girdim, sistemsel satılık ilanlarına bakarken orayı fark ettim ve satın aldım. Bunu sizde yapabilirdiniz veya başka bir oyuncu da yapabilirdi. Bence tüm problem arkadaşınızın sizden habersiz iş yapması çünkü burası bir süre sistemde bekledi, ben farklı bir işletme ile buranın arasında gidip geliyordum fikir olarak. Sonra burayı kararlaştırıp "SİSTEMDEN" satın aldım.

Konu'dan bağımsız olarak zaten orası daha önce de bana aitti hatta yöneticilerimizin görmesi için #47111 Ticket'i kontrol edebilirler, Orada ki objelerin yarısı bana ait. Siz daha az para ödeyerek benim objelerimin üzerine farklı objeler ekleyip kullanmaya devam etmişsiniz. Orada ki Gate'da bana aitti. OOC olarak GATE alıp almadığınızı yönetimin kontrol etmesini istiyorum. Benim objelerimi kullanıp bana hırsız sıfatı yakıştırıyorsunuz ki böyle birşey de zaten söz konusu olamaz sistemden almışım, kaldı ki bana böyle birşey söylemenizi anlamlandıramıyorum. Oyun kurallarını daha detaylı okumalısınız platform kuralları için yeterli düzeyde bilginizin olmadığını düşünmekteyim, açtığınız şikayete baktıkça.

#2 - 26.06.2026 22:50
Sana  hırsız diyen olmadı kanka, savunmanı dinleyince hak verdim sana kusura bakma kapatılabilir.

#3 - 26.06.2026 23:57
Şikayet geri çekildiği için K&A.