Konu: 15.04.2024 // DM //Maskeli_54342 // Maskeli_29914  (Okunma sayısı 203 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.04.2026 15:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_54342 // Maskeli_29914

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.04.2026 15.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
AGRESİF RP - DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Madene gidiyorum kiraladıgım motorla giderken motor kaydı ufak dokundum sahısa kimse motordan düşmedi 300 dolar atıcaktım laf yapmasınlar diye birden KAYBOL gibi kelimelere konusuyorlar. Sonrasında baktım gidiyorum arkamdan geliyor. deagle ile vuruyor durduk yere ben 2024 te abilerimle oynarken onlar buna danısmazlardı simdiki bu motorcu kısmı hemen silaha basvuruyor. GEREKSİZ AGRESİF. Kai Saga diye biri geldi sonrasında yaralı rp yaptım gittim işte bu kadar.  Fotoğrafta konusmalar mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/bvd373k

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 18.04.2026 02:52
24 saat içerisinde savunmanızı iletin. @Furkans2

#2 - 18.04.2026 03:15
Merhabalar iyi forumlar, öncelikle konuşmanın öncesi var bu karakter ve bir karakter aynı anda hoodda problem yaratıyor, üstüne bu arkadaş motora vurunca extra problem oluyor.

MC kültürüne göre motor: MC kültürüne göre motorlar karakterlerin namusları, kimi karakterlere göre kız çocuklarıdır.

O an karakterimin potansiyelini sürdürmemem rolümü zedeleyecekti eğer karakteriniz şubeleri olan bir motor kulübünün başka şubelerde ve bu şubelerde Enforcerıysa karakter agresif tutumunu doğru yönetemez, eğer sakince rol sürdürseydim karakterime ve kültürüme yanlış gidecekti, ayrıca 2bine yakın hatta belkide fazlası forum ve oyun süresi olan biri için geçersiz bile sayılabilecek bir şikayet olarak görüyorum. Tarafımca savunmama gelirsek arkadaş hoodda sonrasında karakterimi tahrik ettiği kısımların sslerini koymamış ve bende sürekli alt+f10 gezemeyeceğim için rolü kaydetmemiştim, eğer biri bir şikayet açacaksa beni kendine baitleyip, dağdan taştan motor sürdüğün için şikayet açacak taraf kesinlikle ben olmalıydım. Arkadaşın şikayeti yetersiz delil taşımakta, chatlog kaydırılarak ss alınmış olmaktadır, eğer bir şikayet açılacaksa motorumu devirdiği tarafı ve beni kendine baitlediği tarafı koymasının doğru olacağı kanatimdir,

Enforcer: Kulübün, motorların, çaylakların ve tüm şahısların güvenliğinden. Kulübün iç dengelerinin secreterden sonra büyük kısmını yöneten ve çavuş sonrası gelen kulübün ikinci bilek gücü, agrasif tutumlar ve agrasif karakterler canlandırabilir. Kurşun atıldığında koruma gerçekleştirmesi gereken kişidir.

Karakterim enforcer açıklaması ile ilgili motor koruma görevini sürdürmüştür, vurmamın yanlış olmadığını ve arkadaşın baitleyip chatlogu kaydırıp sırf şikayet açmak ve düştüğü için OOC kin tuttuğu tarafımca fikrimdir, açtığı şikayet kesinlikle basit ve yetersiz olmakla birlikte tarafımca başka bir savunmaya layik görülmemektedir

Ayrıca karakter vurulurken Nabıyon ya da kendinde misin yazmaktadır, yüksek rol kalitesine sahip birinin böyle bir durumdaki tutumunun rolü sürdürmesi gereklidir, Karakter düzgün süremiyor musun piç?, cümlesinden sonra bizden uzaklaşmamakla birlikte olup rolü sürdürmüştür, bu mantıkla alt+f10 almamış olsamda arkadaşın kendi ekran görüntüsüyle kendi baitini belirtmiş olmak isterim. Arkadaşın, iki kere daha önce dümdüz rolü ss almış olması tarafın OOC kin tuttuğuna dair açıklamamın büyük bir direğidir.

[15.08.2022] Ada Jensen adlı karakter Scealten isimli yetkili tarafından Yönetimi Kandırmaya Çalışmak sebebi ile 1000 dakika cezalandırıldı.
Jailinden de yola çıkarsak arkadaşın türübüne oynadığı daha da netleşmektedir, daha önce yönetimi kandırmış bir isimin bu kadar açık delillerle dolu ekran görüntüsünde yine kandırmaya çalıştığı şahsi fikrimdir.

Forum sahibinin iletilerinin yarısından fazlası şikayetlerle ilgilidir, bu durumda tekrar OOC olarak oyuncunun şikayet açmaya meyilli, şikayet kurallarını bilmediği ve ceza sistemlerine hakim olmadığının tekrar büyük bir dayanağıdır.

İyi forumlar anlaşılmayan kısımlar olursa veya terimler tekrarlayacağım.

#3 - 18.04.2026 15:01
Bana oyunu bilmeyip diyip  oynadıgım saatte 1 tane jail yemem peki?   Dostum acaba kim bilmiyor.
Butun  kural ihlallerinden geçmişin dolmuş
Eğer kasparovdan adam felan rotschin gibi kalabalık birlik adamları sana yanlısıkla ufak dokunsa bile senden aynı seyi gormek istiyorum onlarada sık okey.
« Son Düzenleme: 18.04.2026 15:04 pinky »

#4 - 18.04.2026 15:07
Dostum sürttükten sonra duruyoruz ya hani  kaza rp anlamında  sen neyden neyi anlıyorsun cok merak ediyorum ya yazı yazıyoruz ya hani  cevap yazıcaksın diye bekleyip gidiyorum  sonra arkamdan peşleyip vuruyorsun artı olarak /crack 2 attım vurulduktan sonra bunları. Birşey demiyorum sana ya alıssmıssınız her seyde ben haklıyımcılara.

#5 - 18.04.2026 16:17
Tarafımca başka cevap gelmeyecektir sonuçlanabilir...

#6 - 18.04.2026 18:55
Selamlar, uyarı geçildi ve tekrarında işlem uygulanacak. Bu tarz durumlarda kaza rolüne uyum sağlayıp agresiflikten kaçının, gerektiği yerde dozunda yapın lütfen.