Öncelikle neye dayanarak tam olarak "Framevigilante" şüphesi koydun bilmiyorum fakat aşşağıda bulunan videoyu incelersen frame ile alakalı bir şeyin olmayacağını çok iyi anlarsın.
Samp Addon 2.4 ve 2.5 arasında dağlar kadar fark olduğu gibi fps kaldırma seçeneğide bulunuyor.

Senin ile benim GTA dosyalarım arasında fps limit farkının olduğunun farkına varmanı istiyorum ve gta dosyalarım içerisinde hiçbir şekilde Frame ile alakalı üçüncü parti bir şey bulunmuyor, sadece tek fark senin fps limitin 99 olarak kısıtlanmışken benim fps limitim bunun çok dışında.
Şuna da açıklık getireyim, videoda hızlı bir şekilde koştuğumu düşünebilirsin, "SPACE" tuşunu arka arkaya kullanarak daha hızlı bir şekilde koşabiliyorsun, farklı bir şikayet açılmadan ve bunun üzerinden işlem uygulanmadan onunda savunmasını yapayım.
Ekstra olarak şunu da dile getireyim, karakterimin bir anda silahı bırakıp hızlı koşmasını da "improved deagle" olarak düşünme, crossun atış anında değilse ve ateş etmiyorsan bir anda "E veya Q" tuşuna basarak öyle bir anime sokabilirsin.