Konu: Tony Kane Damage Boost  (Okunma sayısı 509 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.03.2026 22:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tony Kena @tonyreis1
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @TyrellJackson
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.03.2026 20:34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi karakterime karşı emir verici bir tavırla konuştu ve bende umursamadan yoluma gittim, sonrasında mahalleme geldi ve orada aramızda bir agresiflik oluştu. Sonrasında ileriye gidip aracından silahını aldı ve ben aracın diğer tarafına çömelmeme rağmen arabaya sıkarken ben araç arkasındayken beni düşürdü, kayıdım olmadığı için bunu kanıtlayamıyorum fakat, 10.81 hasar gücüne sahip silahla, 132 canlı karakterimi üç vuruş atarak düşürmeyi başarabiliyor, HS bile atamamış, vurduğu bölgeler Gövde-sol bacak-sağ kol 
olayın hemen öncesinde bunun ss'ini  aldım ve yukarıdaki kanıtlarımda
132 canım olduğu gözüküyor Gereğinin yapılmasını istiyorum. Hile olduğu bizzat belli. ayrıca attığı bir /do emotesinde Canlı cansız herşeye sıkabilir
emotesi zihniyetini ve roleplay kurallarını ciddiye almadığını kanıtlar nitelikte.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Karar açıklanmadan önce arkadaş silah aktarımı yapacaktır, yasaklanmasını ve log kontrolü yapılmasını rica ediyorum.
« Son Düzenleme: 21.03.2026 22:22 Lazzona »

#1 - 21.03.2026 22:14
Zaman dilimi mevcut chat log'da, ayrıca emotede atmamış sıkmadan önce.

Silah hasarlarının güncel hali.
« Son Düzenleme: 21.03.2026 22:19 Lazzona »

#2 - 21.03.2026 22:15
Şahitliğimi onaylıyorum olay esnasında aktif olarak izliyordum, bunun istişaresini de yaptık araba arkasından bu kadar isabetli vurdu diyelim 3 vuruş ile bayıltması imkansız