Konu: Non RP  (Okunma sayısı 215 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.03.2026 18:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lilia_Everly  @showyourespect  N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Madeleine Pruitt  @sasqua1ch N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Düşük nabız ile nefes bile zor alıyorken bir anda ayaklanıpi tek bir tekme ile ambulansın arka kapısını açıp hızla giden bir ambulanstan aşağıya atlayıp başka bir araca binip kaçıyor. (oyunum buga girdiği için chat ss'i aldım, zaten gerekli kanıtlar chatte gözüküyor) N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
  ( ss almaya çalıştığım ama alamadığım chatte gözüküyor. )
N/A

Ek açıklamalar(varsa): Orada sadece bizim VCFMD olarak rolümüzü değil, VCPD'nin de rolünü baltaladı. Bizi hastanede bekleyen, tedavi sonrası bu şahıs ile rolüne devam edecek kişiler vardı. Rol baltalamaktan başka bir şey değil. Nabız yerinde emotesi bile atmadan 50-60 nabız değeri ile bir anda ayaklanıp bu denli hareketler yapmak ve giden araçtan atlayıp başka bir araca girmek. ( Meta'dan şikayet açmadım sırf ss alamadım oyunum hata verdi diye.) Büyük bir başarı. Umarım yaptığından gerçekten pişman olursun. Gerekli cezayı almasını istiyorum. N/A

#1 - 19.03.2026 19:20
Su içerisinde boğulup ölümle burun buruna gelen bir kişinin kelepçeli haldeyken iki kişinin bulunduğu bir ambulans arabasından kapıyı açıp kaçması ne kadar mümkün? Rol içerisinde do'dan nabzının düşük olduğunu, baygın olduğunu da dile getirdi, süper kahraman felan olması lazım bu kadar hızlı bir iyileşme için. Şahitliğimi onaylıyorum.
Spoiler: GösterGizle

#2 - 19.03.2026 19:49
@showyourespect En kısa sürede savunmanızı iletin.

#3 - 20.03.2026 01:22
hallolur
« Son Düzenleme: 20.03.2026 01:26 showyourespect »