Konu: @Gökbörü DM-OOC ÜSLUB  (Okunma sayısı 260 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.03.2026 15:20
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @GökBörü  -
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vice_Roleplay @Vice Roleplay
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16,03.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Spoiler: GösterGizle
1.1) GENEL KURALLAR
Deathmatch (DM)
Rol yapmaksızın birilerini öldürmek, birisine vurmak ya da bir yerlere saldırmak, ateş etmek.
Örn, durduk yere birisine saldırmak, rolle alakasız bir şekilde vurmak veya öldürmek. DM kural ihlalidir.
Örn, Rolle alakasız şekilde ona saldırmak ve öldürmek. DM kural ihlalidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:şimdi öncelikle önceki formumu doğru açmamıştım şimdi düzelttim ve Gökbörü arkadaşımız ooc kinden açmış admin arkadaşımız sadece okuyup ceza yazmış sorun değil. Asıl konuya gelcek olursak binconun önünde dümdüz yürürken bir anda sıkmaya başladı abilerine selam söyle felan bu adam benim mahallede bir kere bile görmedi iki tane daha şikayet açmış bana ardından. Eğerki her kıyafetçiye girene sıkıyorsa dostumuzun rol dersi almasını taleb ediyorum.Bir de son olarak ooc kinden ben cez aldıysam arkadaşın almasınnı talep ediyorum. Çünkü bu arkadaş küçümser şekilde konuşuyor dikkatli okunursa kanıtlara formu bırakıcam... Gereğinin yapılmasını arz ederim. Birliğini karıştırmadan şahsı bir mesele.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 17.03.2026 15:27
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=184862.0
 eski formu buldum cevaplanmamıştı şablondan ama yanıtları inceleyerek arkadaşında OOC uslubunu dikkate alınmasını talep ediyorum kendisi küçümseyici konuşarak beni kışkırtıyor ardından benim sinirlerimle oynadıktan sonra oockinden açıyor
gereğinin yapılmasını arz ederim.

#2 - 17.03.2026 17:16
Birincisi devlet dairesinde resmi işlemler yapmıyorsun burda arz etmene gerek yok, ikincisi o birlikteysen o mahalledeysen arkadaşlarının savaşta olduğunu bilirsin ve ona göre hareket edersin. Üçüncüsü dediğin şeye senin ihlaline gelelim, ben vurmadan 48 saat önce NC attıysan sıkmamda sorun yok, şikayet düşer. Fakat bir önceki gün NC attıysan 48 saat illegal yasağın olur ama buna rağmen sen ben sıktıktan sonra gidip savaşta olduğunuz çeteye senaryo atıp illegal rollere katılıyorsun, forum kurallarını okumanı tavsiye ederim, ooc üslub konusunda da genç kelimesi küfür vs değil kışkırtıcı bir kelime değil ama sen orada ooc kin tuttuğunu itiraf ettin, savunmam bu kadar şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 17.03.2026 17:45
şimdi öncelikle güzel kardeşim benim sana olayı en basit insana anlatır gibi ifade edicem NC'yi dün attım nc'nin olayla bir ilgisi yok anladın mı tane tane gidicem seneryo işide olaydan sonra yaşandı seneryo'yu katıp katıp durma aynı şeyleri söylüyorsun ve sana bir daha forumda cevap vermiyicem bu son mesajım gerisi adminlerin işi çünkü artık sana son kez cevap veriyorum benim mahalleden olduğum ağnımda yazmıyor veya arkamda herhangi bir belirli rengim yok ki eminim ki ben forum açtıktan sonra benim birliğe dahil olduğumu öğrendin. Belirli bir renk yok kafamda yazmıyor birlik anladın mı ? sen bana orda sıkamazsın tekrar ediyorum sana cevap vermicem ben kanıtlarımı herşeyi bıraktım ve adminin takdirini bıraktım. Bir de benim kelimelere karışamazsın ister arz ederim ister rica ederim.

#4 - 17.03.2026 18:13
Şikayet incelendi. Karakter Metagaming kapsamında cezalandırılacak.