Böyle karşılıklı diyaloglarda samp'ın tabanı yüzünden böyle zevk ortamını renk ortamını bozarak empati yapmayarak durumu çözmek yerine böyle bir karşılıkla bana göre biraz haksız davranılarak araç kişiye veriliyor.
Araç kişiye veriliyor derken? Araç zaten bendeydi. Admin beni araçla birlikte yanına çekti, ardından geri gönderdi.
Ben araç kiralayıp "/Agps" komutunu kullanarak aracımı senden rolsel olarak almayı deniyorum, yok mix yapıyorsun yok şu-.. Yok bu, kardeşim sunucuya böyle bir komut koyuyorlar, ben de rolünü yapıyorum.
Sen rolünü yapıyorsun da, benim zaten rolsel olarak hurdalıkta olmam gerek o an, çünkü admin çekmeden önce oradaydım. Senin koşarak araç kiralamaya gidip direkt hurdalığa gelmen zaten bana rol hakkı tanımamak oluyor. OOC olarak hurdalıkta olduğumu senin yanında söylediğim için bu bilgiyi IC kullanıyorsun.
batan araçta o hızda bir anda çıkıp gene samp'ın bug'ı araç kaybolduğu için karaya çıkıyorsun.
Araçtan kendim çıktım. Batan araçla birlikte ben de mi batsaydım? Burada Non-RP bir durum yok.
Karaya çıkma rolün, rolde boğulman gerekirken benim üstümden atlayıp beni es geçip kaçmaya kalkıştığın rol;
Arada göz kararı beş dakika oynamadan, karakterin bir anda nasıl nefeslendi? Nasıl o rolsel araçtan çıktı, nasıl karaya yüzdü bir anda. Vesaire, vesaire.
Araçla her denize atlayan boğulmuyor. Denize yatay olarak düşen araç zaten direkt olarak batmaz. Araçtan hızlıca çıkıp yüzebilirim, denizin üzerinde de durabilirim. Sen aracınla kenarda iki saat yol ararken ben çoktan denizden çıkabilirdim. Ama yapmadım, sana rol imkanı tanıdım. Sen aşağı indiğinde ben Non-RP davranacak olsam zaten koşarak kaçabilirdim?
Bu ss karaya çıktığım ilk an. 22:04:13'te nefeslenir şeklinde emote vermişim.
Bunlar da arada geçen roller. Son ss'e dikkat edersen aradan 5 dakika geçmiş. Sana rol hakkı vermek istemesem (Ki sen OOC bilgiyi aldığın an koşa koşa araç kiralamaya gidip araçla direkt hurdalığa gelerek bana o rol hakkını vermememiş olmana rağmen) , Non-RP yapmak istesem zaten oradan koşarak kaçarım sistemsel olarak. Ayrıca yaptığım tüm rolleri /dene kullanarak yaptım.
5 dakika sonrasında da nefes alabileyim bir zahmet. Zaten o adrenalinle bir insanın kaçması gayet normal.
İletini değiştirmeye kalkışma, çoktan her şeyi ssledim.
Bu kanıya nereden vardınız anlamadım.
Non-RP Driving ihlaline gelirsek yaptığım bir ihlal yok, aracını kovalayan bir sivil nasıl sürüyorsa ben de öyle sürdüm.
Ss'lerde görülen iki aracın da hasarlarına bakılırsa bu zaten doğru değil.
Bunnyhop suçlaması ise tamamen asılsız bir şeyden ibaret, orada durup gelmemi beklediğin vakit ben sana zaten yaklaşmış oluyorum. Screenshot alacağım diye kendini yavaşlatıyorsun.
Ss alırken yavaşladığım doğru, bunnyhop yaptığın gerçeğini değiştirmiyor. Kanıtlar bariz olmasa da (Ss'lerde poz değişimi hafif görünüyor ama). Ceza almamak için yalan söylemen çok üzücü.
Orada aracı vermeyi tercih etseydin, bunların hiç biri olmayacaktı.
Benim açımdan IC olarak herhangi bir kayıp yok zaten. Size önerim bırakın OOC olarak karşı tarafın da rol hakkı olsun. OOC bilgiyi öğrendiğiniz gibi kiralamaya koşup hurdalığa gelmek karşı tarafa rol hakkı vermemek ve saygısızlık oluyor. /agps veya ne kullanırsanız kullanın O an bu durumun karakterinizin aklına gelmiş olması hayatın olağan akışına uygun değil.
Konuyu daha da uzatmak istemiyorum. İstediğiniz gibi şikayet oluşturabilirsiniz.