Konu: Dm- kural ihlali  (Okunma sayısı 190 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.03.2026 16:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Amon_Scholz  @Juvas king of the street Adolf_Heinrich @Flav'nesGottesPanzer  Maskeli_32396 ve Maskeli_34269

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss'te mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şehirde arabam ile gezinirken ss'te bulunan yere girmiştim, birden iki yada üç araba etrafımı sarıp beni düşürüp kaçtılar, Şahısların hiçbirini IC tanımıyorum ve görmedim, onlar da beni tanımıyor ama tanımadıkları birini ateş ederek düşürüyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://ibb.co/nsZKw9Vn

Ek açıklamalar(varsa): Ayrıca direk karşıma çıktlar. Beni görür görmez ateş etmeye başladılar ve herhangi bir takip etme olayı söz konusu olmadığından WallHack olduğunu düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 13.03.2026 17:11 enesovic01 »

#1 - 13.03.2026 16:56
@Juvas king of the street @Flav'nesGottesPanzer @HANZEL @indias

24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 13.03.2026 17:18
zahmet olmazsa rol yaptığın zamanlarda üyesi olduğun birliğin durumu hakkında bilgin olsun, şu anda bizimle savaşta oynadığın birlik.

savunmayı hak eden bir şikayet değil bana kalırsa fakat yetkili arkadaşım ve diğer oyuncular için bir iki kelime yazacağım.

savaşta olduğumuz birliğin oyuncusu olduğun için seni urosevic üyeleri ile gezerken gördük ve vurduk.

birliğin sağolsun oyundan çok foruma bakmak zorunda kalıyorum :garip:

juvas flavnes ve ben başka ileti bırakmayacağız yetkili hamlesi olmazsa.

#3 - 13.03.2026 17:22
hanzel gerekli savunmayı yapmış, iyi forumlar
ek: arkadaşı birlikten atmışlar gerekli kanıtı burada.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 13.03.2026 22:34 indias »

#4 - 14.03.2026 05:01
Merhaba, şikayet incelendi. Savunma yeterli.

K&A