0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kişi zaten yasaklama aldı, editlenmiş video kanıt niteliği taşımıyor. Açık aramak yerine kendinizi geliştirseydiniz çok daha iyi yerlerde olurdunuz. O üslubundan dolayı işlem uygulanmasını talep ediyorum. @Hammerlein kapatılabilir.
Alıntı yapılan: Baghdaderisemezsiniz - 01.03.2026 13:53Kişi zaten yasaklama aldı, editlenmiş video kanıt niteliği taşımıyor. Açık aramak yerine kendinizi geliştirseydiniz çok daha iyi yerlerde olurdunuz. O üslubundan dolayı işlem uygulanmasını talep ediyorum. @Hammerlein kapatılabilir.geliştirmek mi ben zaten gelişmiş biriyim bonobo editlenmiş video kanıt niteliği diye birşeyde yok bunu unutma belli oluyorsa yasaklanırsın
Alıntı yapılan: yaizecx - 01.03.2026 13:59Alıntı yapılan: Baghdaderisemezsiniz - 01.03.2026 13:53Kişi zaten yasaklama aldı, editlenmiş video kanıt niteliği taşımıyor. Açık aramak yerine kendinizi geliştirseydiniz çok daha iyi yerlerde olurdunuz. O üslubundan dolayı işlem uygulanmasını talep ediyorum. @Hammerlein kapatılabilir.geliştirmek mi ben zaten gelişmiş biriyim bonobo editlenmiş video kanıt niteliği diye birşeyde yok bunu unutma belli oluyorsa yasaklanırsınİkili polemiğe girilmeyecek kadar küçüksün, konuşmaya gerek yok.