0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: owsrich - 25.02.2026 00:33Alıntı yapılan: Proteo - 24.02.2026 21:55birliğim daha kapanmadan sokağa gelip herkese sıkmaya başladınız, arkadaşlarımı vurdunuz bende girip herkesi vurdum olay bu kadar basit utanmadan bide birliklerinizden mi cıktınız gercektenKingo ben bu karakterle hiçbir zaman birliğe katılmadım haberin olsun loglar kontrol edilebilir (:yanında olan kankinden bahsedıyorum knka bu karakterınle katılmadıgını biliyorum en son ban falan yemistin üzücü
Alıntı yapılan: Proteo - 24.02.2026 21:55birliğim daha kapanmadan sokağa gelip herkese sıkmaya başladınız, arkadaşlarımı vurdunuz bende girip herkesi vurdum olay bu kadar basit utanmadan bide birliklerinizden mi cıktınız gercektenKingo ben bu karakterle hiçbir zaman birliğe katılmadım haberin olsun loglar kontrol edilebilir (:
birliğim daha kapanmadan sokağa gelip herkese sıkmaya başladınız, arkadaşlarımı vurdunuz bende girip herkesi vurdum olay bu kadar basit utanmadan bide birliklerinizden mi cıktınız gercekten
Alıntı yapılan: Proteo - 25.02.2026 03:09Alıntı yapılan: owsrich - 25.02.2026 00:33Alıntı yapılan: Proteo - 24.02.2026 21:55birliğim daha kapanmadan sokağa gelip herkese sıkmaya başladınız, arkadaşlarımı vurdunuz bende girip herkesi vurdum olay bu kadar basit utanmadan bide birliklerinizden mi cıktınız gercektenKingo ben bu karakterle hiçbir zaman birliğe katılmadım haberin olsun loglar kontrol edilebilir (:yanında olan kankinden bahsedıyorum knka bu karakterınle katılmadıgını biliyorum en son ban falan yemistin üzücüKendinle mi çelişiyorsun az önce birliklerinizden çıktınız diyosun şimdi de biliyorum katılmadığını diyorsun katılmadığımı biliyorsan beni göz göre göre vuruyorsan bu zaten senin suçunu ispat etmiş oluyorsun şikayeti yanımdaki değil ben açmışım biraz problemliyiz galiba sonuçlanabilir arkadaş zaten itiraf etmiş @Hammerlein Eve geçtiğim vakit SS'lerin temiz halini size göndereceğim