Konu: DeShawn Knox, Andrew Knox [19.02.2026]  (Okunma sayısı 124 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2026 15:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: DeShawn Knox @aliefe - Andrew_Knox @sebastiankardo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.02.2026 : 21:00 - 21:30 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mix: Gerçek hayatta edinilen bilgi ile oyun içindeki karakterin bilgilerini karıştırmak anlamına gelir. RP sunucularında kesinlikle kaçınılması gereken bir durumdur. Eğer geçici veya kalıcı olarak yasaklanmak istemiyorsanız, Role Mixing yapmaktan kaçınmalısınız.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kolay gelsin, birinci video da görüldüğü gibi DeShawn Knox karakteriyle bire bir arbede yaşıyoruz, DeShawn Knox karakterini düşürüyorum. Düşürdükten yaklaşık 2-3 dakika sonra Andrew Knox geliyor. İkinci video da görüldüğü gibi, Andrew Knox olaya dahil olarak bisikletten inip bana saldırmaya başlıyor. DeShawn Knox'la kardeş rolü yapan bir adamın, o sahnede orada herhangi bir IC ulaşım olmadan bulunması bana Mix gibi geldi, @Hammerlein diiğer şikayeti yetersiz kanıt olarak red etti fakat. Video'ya baktığınızda, yeterli kanıtlar ortada. Sizlerden gereğinin yapılmasını talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): kanıtlarbenceyeterli.

#1 - 20.02.2026 16:04
Aynı videolar diğer şikayette yetersiz görüldü boşuna adminleri oyalama. Gerekli savunmayı diğer şikayette yaptığımı düşünüyorum.

#2 - 20.02.2026 18:15
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=183659.0

Burada bir şikayet açtım evet doğru söylüyorsun. Fakat "YETERLİ GÖRÜNTÜ" olmasına rağmen. "YETERSİZ KANIT" denildi. Video da herşey apak bir şekilde görülüyor. @Hammerlein Tekrar inceleyip karar verirse sevinirim, eğer aynı karardaysa farklı bir yetkiliye bırakılırsa şikayet memnun olurum. Teşekkürler, kolay gelsin.
« Son Düzenleme: 20.02.2026 18:20 sickopetee »

#3 - 20.02.2026 18:40
arkadaş haksız çıktıkça şikayet açıcak galiba zaten kararı bir kişi vermez demekki başkalarıda baksa aynı şeyi söylicek.
« Son Düzenleme: 20.02.2026 18:42 aliefe »

#4 - 20.02.2026 23:16
Aynı şikayeti tekrar tekrar açman bir şeyi değiştirmiyor, kanıtlar yeterli gözükmüyor. Sonuçtan memnun değilsen forum ticket üzerinden yönetici şikayeti açabilirsin.