Olay sırasında NRG motor benim kontrolümdeydi. Şikâyeti açan taraf ve yanındaki kişi, olaydan daha sonra bölgeye gelmiştir. Şikâyetin, motor üzerinden herhangi bir kazanç elde edilememesi sonrası açıldığı açıkça ortadadır.
Legal karakter ihlali iddiasına ilişkin olarak belirtmek isterim ki; söz konusu araç çalıntı değildir. Hurdalıkta bulunan bir araçtır ve IC olarak sahipsiz kabul edilmiştir. Bu sebeple illegal bir eylem söz konusu değildir.
Malibu birliğine yalnızca para kazanmak amacıyla girdiğim iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Birliğin en üst rütbesinden en alt rütbesine kadar sorulması halinde de görülecektir ki, karakterim son dönemde aktif, düzenli ve rolüne uygun şekilde görev yapan bir belediye personelidir. Birlik içerisindeki konumum ve geçmiş rol performansım bu iddiayı net şekilde çürütmektedir.
Şikâyetin, yaşanan olaydan ziyade IC bir kaybın telafisi amacıyla OOC şekilde açıldığı kanaatindeyim. Olayın bütüncül olarak değerlendirilmesini talep ediyorum.
Öncelikle oraya senden önce karakterimle gelmiştim zaten. IC olarak "elde edemediğim" kazanç için şikayet oluşturacak birisi değilim. Öyle biri olsam gider 7/24 meslek kasar ev soyardım. Akabinde legal birlikte bana dediğini yapan sensin. Söylediklerin manipüle etmeye çalışmaktan başka bir şey değil, komik. Lüks bir motorun sahipsiz olabileceğini kime yedireceksin merak ediyorum. Legal bir birlikte
"BELEDİYE PERSONELİ" rolü yaptığını söylüyorsun gidip motor parçalatıyorsun nasıl oluyor bu

Eğer istiyorsan ben sana illegal ve legal arasındaki ayrımı anlatacağın sınavda hocan olabilirim yaz DMden.
Son düzenlemesine istinaden ekleme: Kalkıp gittiğinin SS'i yok demişsin,
araçlardan destek alarak kalkar diye attığın bir emote var son SS'te. Daha da yazıp kendini düşürmene gerek yok. Yürüyüp gittiğin anın SS alamadığım için o ihlalden şikayet açmadım korkmana gerek yok yani XD