Merhabalar, savunmayı gerçekleştiriyorum.
Hatalı emote konusuna değinelim.
Emotemin hatalı olduğunu düşünmüyorum, emotemde herhangi bir ekstrem durum bulunmuyor, emotemde yürüdüğümü ve nasıl yürüdüğümü belli ediyorum.
Buradaki "mahallenin sahibi gibi" terimi sanki mahalle benimmiş gibi yürüyorum. Bakın mahalle benim demiyorum mahalle benimmiş gibi yürüyorum. Oysaki mahalle arkadaşların heralde.
Fear RP Sammy Montenegro için
Ortada fear rp lik bir durum görünmüyor. Arkadaşınız "traş nasıl geçti" diye sordu bizde cevap verdik. Bize karşı herhangi bir üstünlüklerinin bulunmadığı ortada. Ne bir silahları ve ne de bizi korkutabilecekleri bir şey. Onlarda 3 kişi bizde 3 kişiyiz.
Hood kısmında onaylı falan değil, kimseyi kandırmaya çalışma.
Sammy montenegro powergaming için
Oradaki SS de belli olmuyor fakat arkadaşım düşmeden önce aracını kitlemeyi başarıyor, sonra arkadaşı arabamızı çalmaya çalışıyor fakat zamanlama ile aracı kitliyor.
Arkadaşı bindiğinde araçtan atılıyor zaten.
MA konusuna gelirsek.
Arkadaş kendini sunucunun en iyi üyelerinden biri sanıyor heralde. Keskeskese kullanıcı adım ile birsürü sunucuda hesabım var ve oynuyorum. Diğer Sammy arkadaşım sunucu açıldığından beri aynı hesapla oynuyor. Yani senden daha eski bir VICE oyuncusu olduğu kesin. Toksi arkadaşım da aynı şekilde sunucunun ilk açıldığından beri oynuyor.
Ansel ve Augira için Fear ve Trolling için
Öncelikle yukarıdaki bahsettiğim gibi fear rp yapmamızı gerektiren bi durumları mevcut değil. Arkadaşlar 3 kişi bizde 3 kişiyiz.
Trolling mevzusuna gelirsek arkadaşlar dizilmiş bende karşılarındayım, nükte olsun diye arkadaşlara tax ücretini ödeyin hesabı çekiyorum.
Ortamda gerginlik yok, takılıyoruz.