Konu: Moises Guiterrez Rolden Kaçmak - RK - Refuse RP  (Okunma sayısı 250 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2026 21:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Moises Gutierrez - @tequiLaGOLD

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolden Kaçmak
Refuse RP
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar mahalleyi basıyor ve düşüyorlar daha sonrasında kaçırma rolü yapılıyor ancak Moises afk atıyor ve role karşılık vermiyor, daha sonrasında oyuna dönüp rklı olmasına rağmen ateş açıyor ve tekrar düşüyor ardından polis geliyor az ekip olduğu için müdahale edemiyorlar ve uzağa destek beklemeye gidiyorlar. Arkadaş silahını kaptırmamak için ya kendini buga sokuyor ya da direkt hile ile ışınlanıyor ve role tekrar dönmek için herhangi bir harekette bulunmuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Burada düşüyor ve bu ilk düşüşü değil arkadaş düşüp düşüp savaşmaya devam ediyor sanki dm sunucusunda oynuyor gibi :
Spoiler: GösterGizle

Kalkıyor, ateş açıyor ve tekrar düşüyor:
https://hizliresim.com/i3xr540
Ateş açtığı sste moises olduğu belli ancak isim görünmüyor, daha net bir görsel ekleyeceğim müsait olunca.

Daha sonra polis geliyor, gidiyor ve arkadaş bir anda yok oluyor:

Ek açıklamalar(varsa): Yüksek ihtimalle silahını aktarmıştır, aktardığı silahin silinmesi adaletli olacaktır ve gerekli IC + OOC cezaları almalı, ayrıca bu arkadaşın bu gece yaptığı 2. veya 3. rk yılmadan pes etmeden devam ediyor.

Buga düştüğünü iddia ederse buga düştüğünü dair kanıt ve role dönmek için attığı raporu sunmasını istiyorum.

Işınlandı mı buga mı düştü emin olmadığım için şikayeti oyuncu şikayetlerine açtım olay loglarla, arkadaşın atacağı kanıtlarla netleşirse yetkili isteği üzerine hile şikayetlerine açabilirim.
« Son Düzenleme: 30.01.2026 19:24 Jackal's »

#1 - 30.01.2026 13:24

#2 - 30.01.2026 15:22
Merhaba.

Arkadaşım müsait olmadığı için savunmayı göndermemi istedi.

''O sıra OOC (Out Of Character) sebeplerden dolayı AFK kalmam gerekti. Oyuna döndüğümde Yaralı olduğumu fark etmeden ateş etmeye başladım. Zaten ayıptır söylemesi lirik* patlatmıştım. Herhangi bir hile kullanımı bulunmuyor. Kafam güzeldi bazı hatalarım oldu kusura bakmayın  :-X :vice:''

#3 - 30.01.2026 15:37
Kanıtları yenileyin. @jackal's

#4 - 30.01.2026 16:13
Kanıtlar güncellendi.
@Majestic

#5 - 30.01.2026 16:55
Merhaba.

Arkadaşım müsait olmadığı için savunmayı göndermemi istedi.

''O sıra OOC (Out Of Character) sebeplerden dolayı AFK kalmam gerekti. Oyuna döndüğümde Yaralı olduğumu fark etmeden ateş etmeye başladım. Zaten ayıptır söylemesi lirik* patlatmıştım. Herhangi bir hile kullanımı bulunmuyor. Kafam güzeldi bazı hatalarım oldu kusura bakmayın  :-X :vice:''
KWBDPAIDBAPDIJADPOWNDPWIFNWPFKQ
R
AODJAPFONWOFMWFONQR
WDOKS

#6 - 31.01.2026 16:54
Yetersiz kanıt.