Konu: Travis Ventresca - Non-Rp driving  (Okunma sayısı 177 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.01.2026 02:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Travis_Ventresca - @egoat

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sultan ile dağa çıkıyor, chatte düşen cümleleri de göz önünde bulundurabiliriz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli yaptırım uygulanmasını talep ediyorum.

#1 - 26.01.2026 13:49
Savunmamdır

Bahsi geçen araç, karşı taraf tarafından görsel olarak modifiye edilmiş olup, bu durumun görsel bir yanıltma yaratmaması adına özellikle belirtilmesini isterim. Bahsi geçen araç Sultan olup, yol dışı kullanımına tamamen aykırı bir araç değildir.

Görselde de görüleceği üzere gerçekleşen sürüş; aracın fiziksel sınırlarını açıkça zorlayan, sürekli veya bilinçli şekilde tekrar eden bir kullanım değildir. Olay kısa süreli gerçekleşmiştir.

Araçla yapılan bu sürüş, rolün gidişatına göre alternatif güzergâh arayışı kapsamında gerçekleştirilmiş olup, araçla dağlık alanda uzun süreli, aşırı veya kontrolsüz bir sürüş yapılmamıştır. Toplamda yaklaşık on saniyelik bir durum söz konusudur.

Şikâyette belirtilen chatte düşen emote ve mesajlar ile ilgili olarak herhangi bir ihlal bulunduğunu düşünmüyorum. Söz konusu ifadeler, karakterin umursamaz tavrını yansıtmak amacıyla yazılmış olup, trolling amacı taşımamaktadır. (O sırada araç içerisinde çalan müzik: Barbie, de bu rol atmosferinin bir parçasıdır.)

Sunulan kanıtlardan yola çıkarak tarafımca bir ihlal yapılmadığını düşünüyor, Retarded RP suçlamasını kabul etmiyorum. Yapılan roller ve gerçekleştirilen hareketler, rolün atmosferine uygun şekilde gerçekleştirilmiştir.

Bu sebeple tarafıma yöneltilen ihlalleri reddediyor, değerlendirmenin bu doğrultuda yapılmasını rica ediyorum.

#2 - 26.01.2026 15:32
hey gpt bana savunma yaz

#3 - 26.01.2026 20:45
Savunma yeterli.

K&A