Konu: Armen Bartev  (Okunma sayısı 91 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.01.2026 20:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Armen Bartev, @HamzaReiss

Olaya dahil olan şahit karakter adı: vcpd oluşum üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.01.2026, 18.55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: silahını kaybetmemek adına kovalamaca sonrasında girdiği apartmanda bağlantısını kesiyor/oyundan çıkıyor, başında beklememize rağmen girmiyor. oyuna girdiği zaman bizi görüyor ve tekrardan oyundan çıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

apartmana girdiği ve oyundan ayrıldığının kanıtları: GösterGizle

oyuna girdiği fakat bizi görüp tekrardan çıktığının kanıtları: GösterGizle

(bu kısımdan sonra video kaydım yok fakat arkadaş epey bir süre oyuna geri girmedi)

on dakika sonrasında da oyunda olmadığının kanıtı: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): silahını çoktan aktarmıştır, alacağı cezayla beraber silahının da silinmesini rica ediyoruz.

#1 - 22.01.2026 21:51
Roldeyken q atılmadı, başarılı bir şekilde kaçtık evlerden birine sakladım yaklaşık aktif rol diye bekledim ve kimse girmedi hatalı bir şey yaptığımi düşünmüyorum. Ve silahımın üstümde olduğumu nereden çıkartın?

#2 - 22.01.2026 22:42
Roldeyken q atılmadı, başarılı bir şekilde kaçtık evlerden birine sakladım yaklaşık aktif rol diye bekledim ve kimse girmedi hatalı bir şey yaptığımi düşünmüyorum. Ve silahımın üstümde olduğumu nereden çıkartın?

attığım ekran görüntüleri arasında bir dakika var, her şey ortada zaten. daha fazla bir şey yazmama gerek yok.

#3 - 22.01.2026 23:45
Sonuçlanabilir 😃

#4 - 23.01.2026 04:14
Merhabalar,

Şikayet sonuçlandı. Armen_Bartev isimli karakter "Aktif Rolde Bağlantı Koparma" kapsamında cezalandırılacak.

K&A