Konu: Kasimer Casilas Adlı Oyuncuya Şikayet  (Okunma sayısı 194 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.01.2026 16:27
Güncellendi.
« Son Düzenleme: 20.01.2026 16:45 yestonny »

#1 - 20.01.2026 16:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kasimer Casilas - Forum adı Kasimer olarak yazılı.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kieran Drake

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.01.2026 16:12 civarı

Role uymamak (Non-RP) :

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar. Bugün yaptığımız rolden dönerken Kasimer Casilas adlı oyuncunun sokağımızda tek başına grafiti yaptığını gördük. Bir çetenin sokağına görünürde kimse olmasa bile realistik olarak tek başına giriş yapıp sokağın orta yerine grafiti yapmak tamamen uygunsuz. Realistiklikle hiç bir alakası yok. Üstelik kendisini sıkıştırıp araçla çarpmamıza rağmen zıplaya zıplaya kaçmaya devam etti role hiç bir şekilde uyum sağlamadı. Biz her şeyi realistik ilerletip güzel roller paslamaya ve güzel roller çevirmeye çalışıyoruz fakat karşılığında bunu almak gerçekten can sıkıcı lütfen gereken neyse yapılsın. Sevgiler ve saygılar herkese.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#2 - 20.01.2026 17:46
Merhabalar, 

Bu roller 410 Piru Street Bloods - FLORENCIA birlikleri arasında anlaşmalı olarak gerçekleşmektedir.
Anlaşmalı rollerde açık arayıp şikayet oluşturmak pek hoş birşey değil, birlikte bulunan arkadaşım savunmasını yazacaktır.

#3 - 20.01.2026 18:43
Merhabalar, 

Bu roller 410 Piru Street Bloods - FLORENCIA birlikleri arasında anlaşmalı olarak gerçekleşmektedir.
Anlaşmalı rollerde açık arayıp şikayet oluşturmak pek hoş birşey değil, birlikte bulunan arkadaşım savunmasını yazacaktır.

Kafamıza göre roller anlaşmalı diye istediğimiz her kural ihlalini yapalım o zaman sonrasında da roller anlaşmalıydı diyelim öyle şey mi olur? Rollerin anlaşmalı olması yapılan role uyum sağlamamayı gerektirmez veya bunu normalleştirmez. Ben eğer siz beni yakalayıp dövdüğünüzde size uyum sağlayıp rolü devam ettiriyorsam kötü durumda olsam bile bunu sizin arkadaşlarınız ya da artık neyinizse onun da aynı şekilde  yapması gerekli. Buraya bu roller anlaşmalı diye yazıp bu kadar kolay bir hale çekemezsiniz kanka. Aramızda dönen çete savaşı rolü anlaşmalı olabilir ama bu bir kural ihlalidir ve kimsenin de bir açık aradığı yok. Eğer biz yapılan her role uyum sağlayıp doğru düzgün oynuyorsak sizin de bunu yapmanız gerekli değil mi? Ben yaptığım rolden zevk almak istiyorum, sizin rollerinizin hepsine uyum sağlıyorum geçen gün beni sıkıştırdığınızda kaçabilirdim fakat gelip rol bozulmasın sizin de zevkiniz kaçmasın rol yapalım maksadımız rol döndürmek olsun diye kendi karakterimi zor duruma soktum. Siz zaten o gün de hoodu basıp yarım saat belki kırk dakika rol yaptınız sokakta tag atıp hızlıca uzaklaşma rolleri yapmak yerine kampa gelirmiş gibi davrandınız. Eğer ben şikayet açmaya yer arıyor olsaydım o gün zaten hood baskınında uzun süre durduğunuz için açardım. Lütfen birbirimizi anlayalım. Ben hala gereken neyse onun yapılmasını talep ediyorum. Saygılar.
« Son Düzenleme: 20.01.2026 18:47 yestonny »

#4 - 20.01.2026 22:50
Merhaba.

Attığınız ekran görüntülerinde aracın önünde değilim, aracın önünde olmadığım halde " /me arabayla çarpar " gibi bir emote kullanamazsınız. Böyle bir emote kullandıktan sonra aracınızla beni gerçekten ezmeniz ya da sistemsel yaralıya düşürmüş olmanız gerekiyor ezilmiş rolü yapmam için. Böyle bir olay yaşanmadığı için ortada herhangi bir sorun görmüyorum.

Idlewood sadece sizin bulunduğunuz bir bölge değil, elli kişilik bir oluşumuz ve bizimde bulunduğumuz bir bölge. Tek başıma size sıkmaya gelmiyorum, dibinizde de değilim. Duvara grafiti yapma rolü yapıyorum, burada da bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bu IC bir durum, karakterimi orada yakalayıp dövebilirsiniz örneğin.

Herhangi bir kural ihlali gerçekleştirmedim.

#5 - 21.01.2026 01:22
Merhaba.

Attığınız ekran görüntülerinde aracın önünde değilim, aracın önünde olmadığım halde " /me arabayla çarpar " gibi bir emote kullanamazsınız. Böyle bir emote kullandıktan sonra aracınızla beni gerçekten ezmeniz ya da sistemsel yaralıya düşürmüş olmanız gerekiyor ezilmiş rolü yapmam için. Böyle bir olay yaşanmadığı için ortada herhangi bir sorun görmüyorum.

Idlewood sadece sizin bulunduğunuz bir bölge değil, elli kişilik bir oluşumuz ve bizimde bulunduğumuz bir bölge. Tek başıma size sıkmaya gelmiyorum, dibinizde de değilim. Duvara grafiti yapma rolü yapıyorum, burada da bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bu IC bir durum, karakterimi orada yakalayıp dövebilirsiniz örneğin.

Herhangi bir kural ihlali gerçekleştirmedim.

Sana çarptığımıza dair videoyu şimdi buraya bırakıyorum. Keşke böyle bir yalan söylemeseydin dostum. Zaten rolün ortasında sana çarparken ss almam saçma bir düşünce değil mi? Nereden bilelim sen çarptığımız gibi role uymayıp kaçacaksın. Neyse ki arkadaşım videoya almış. Elli kişilik bir birlik olarabilirsin Idlewood kocaman bir yer olabilir sen "tek başına" bir çete bölgesine girip sokağın ortasında grafiti yapıyorsun. "50 Kişilik birliğinle" gelsen anlarım bu durumu hiç bir şey demem zaten. Ekstra kanıt olarak buraya çarptığımız videoyu bırakıyorum.
« Son Düzenleme: 21.01.2026 01:24 yestonny »

#6 - 21.01.2026 02:11
Buraya da Kasimer adlı karaktere çarptığımızın kanıtını bırakıyorum.  16. Saniyeden olan kısımda zaten gözüküyor tam olarak, keşke sende yalan söylemeseydin Kasimer dostum.

#7 - 21.01.2026 17:38
Merhabalar,

Şikayet incelendi. Kasimer_Casilas karakteri "Refuse RP" kapsamında cezalandırılacak.

K&A